Pepiniera de terorişti Hamas din Băneasa

Sorin Rosca Stanescu
Miscellanea / 4 februarie

Sursa foto: https://www.corectnews.com/

Sursa foto: https://www.corectnews.com/

Este oficial. Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că studenţi veniţi în România, membri ai grupării teroriste Hamas, beneficiază de pregătire militară. Şi sunt învăţaţi nu numai cum să ucidă utilizând armamentul din dotare. Ci şi cum să construiască tuneluri, cum să le amenajeze, cum să creeze şi să întreţină căile de acces şi de evacuare, cum să le asigure alimentarea cu energie electrică şi apă şi, de asemenea, cum să construiască suporturile aflate pe pereţii laterali pe care le-am văzut toţi în relatările războiului din Gaza, folosite pentru depozitarea rachetelor. Ei bine, de ani de zile, toate aceste lucruri se învaţă la Bucureşti. Cursurile au fost absolvite până în prezent de cel puţin de 70 de palestinieni, cei mai mulţi dintre aceştia fiind membri Hamas.

Ce ştie SRI despre pregătirea teroriştilor Hamas?

Prezentăm alte documente, informaţii şi mai ales imagini vizând pregătirea teroriştilor la Academia de Informaţii "Alexandru Ioan Cuza" în cadrul seriei de dezvăluiri care vizează modul în care aceste activităţi au avut loc pe teritoriul României sub ochii autorităţilor.

În filmul din imaginea de mai jos, înregistrarea fiind făcută în incinta Academiei de Poliţie, puteţi observa cu uşurinţă cum aceşti absolvenţi se sărbătoresc utilizând cântece Hamas. (video 1)

Oricât ar fi de uluitor, aceste lucruri se întâmplă în România, şi chiar sub patronajul Ministerului de Interne (MAI). Mai grav este că unii dintre aceşti absolvenţi au rămas în România, fiind integraţi unor structuri ale instituţiilor de forţă.

Întreaga operaţiune este orchestrată de mai mulţi ani, începând din 2012, de Raed Arafat. La acea dată, Raed Arafat era secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi, în această calitate, a susţinut şi sprijinit introducerea la Facultatea de Pompieri a Academiei de Poliţie a programului de studii universitare de licenţă, ingineria instalaţiilor - specializarea instalaţiilor pentru construcţii. Arafat este secretar de stat în MAI. În această calitate, a făcut presiuni pentru infiinţarea unui program de studii postuniversitare cu participare internaţională în domeniul cooperării transfrontaliere. Sub patronajul său, în ziua de 29 iulie 2022, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, a avut loc vizita delegaţiei conduse de directorul general al Jandarmeriei Regatului Haşemit al Iordaniei, general de brigadă MOH'D Amin ABDELMUTALEB Alma'Aitah, în prezenţa ambasadorului extraordinar şi plenipotenţiar al Regatului Haşemit al Iordaniei la Bucureşti şi s-a analizat oportunitatea dezvoltării unei colaborări bilaterale între cele două academii, printr-o cooperare între cele două ministere, care să constituie cadrul favorabil al unei potenţiale şcolarizări şi pregătiri a unor studenţi iordanieni pe modelul cooperării cu Palestina.

Cel mai influent factor din interior, respectiv din Academia de Poliţie din ultimii trei ani, este chestorul Andruş Cătălin. Iniţial, acesta a fost împuternicit director adjunct al MAI- DGMRU, iar în perioada iunie 2020 - martie 2020, a ocupat funcţia de rector al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Înainte de a intra în alte detalii, înainte de a vorbi despre uriaşa "reţea Raed Arafat", creată între altele şi prin intermediul eliberării unor diplome false în beneficiul unor pretinşi absolvenţi ai cursurilor Academiei de Poliţie, se cuvine să le adresăm reprezentanţilor instituţiilor statului câteva întrebări.

Ce ştie Serviciul Român de Informaţii despre pepiniera de terorişti instruiţi la Academia de Poliţie, cum a monitorizată această situaţie, dacă şi cum a monitorizat traseul intern din interiorul instituţiilor de forţă al unor absolvenţi palestinieni şi dacă, în cooperare cu Seviciul de Informaţii Externe, a încercat să monitorizeze activitatea ulterioară din Gaza, din Iordania sau din altă parte a acestor absolvenţi?

Dacă SRI ştie câţi dintre aceştia au fost de la bun început membri ai organizaţiei teroriste Hamas şi câţi au devenit membri Hamas pe parcurs. Câţi dintre ei au ajuns în Gaza în actualele zone de război?

A informat SRI Mossad-ul asupra unor asemenea detalii, ţinând cont de faptul că România are un parteneriat strategic cu Israelul?

Ce ştie în legătură cu această situaţie Cătălin Predoiu, în calitatea sa de ministru de interne, într-o perioadă în care Academia de Poliţie este epicentrul unor uriaşe scandaluri? Şi dacă a luat vreo măsură.

Ce ştie, referitor la această situaţie, preşedintele Klaus Iohannis, care conduce Consiliul Suprem de Apărare a Ţării?

Dacă premierul Marcel Ciolacu a fost informat despre prezenţa activă a unor studenţi palestinieni membri Hamas la cursurile Academiei de Poliţie şi ce ştie domnia sa referitor la unii absolvenţi palestinieni care lucrează în instituţiile de forţă ale statului?

Pentru început, ne rezumăm la aceste infrmaţii însoţite de detaliile pe care le-am prezentat mai sus, de facsimilele unor documente, precum şi de o înregistrare video din incinta Academiei de Poliţie despre care credem că reprezintă un omagiu adus mişcării teroriste Hamas.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Dacă e adevărat, e groasa

    1. Pune-ti capul la contributie. Ceea ce vezi in articol este pepiniera de spioni ai SIE trimisi in Orient cu stiinta NATO, SUA, Israel, etc.

    sa vedem in capul cui se sparge .

    daca stirea e adevarata atunci lucrurile se complica pentru multi . e un punct de plecare care distruge partidele asociate . asta daca exista .din cite vedem se suprapun loviturile .

    că dintre cei enumerati mai sus vă va răspunde cineva la întrebări ?

    Eu am mai spus in comenturile mele "cretine"... ca nu e de joaca cu migrantii Sirieni, palestinieni, congolezi si marocani...

    Ne jucam cu instabilitatea in fata la alt ciclu de somaj peste 6% spre 8-10-12%...  

    Cand economiile o duc rau iese tot ce e mai rau din cei fara educatie, ocupatie, profesie, idealuri de contributii sociale. 

    s c c r e t 

    Cand i-ati primit la studii erau reprezentantii palestinienilor,trimisi de israel.sa-si tradeze poporul.Acum sunt teroristi.Niste nenorociti care nu reusesc sa-si tradeze poporul pentru UN PUMN DE DOLOARI.Idio-logii scolilor militare romane ,nu au reusit sa-i idiotizexe pe palestinieni cum nu pot sa-i educe pe viitorii absolventi ramani in lupta cantra aspiratuiilor propiului popor.

    1. Scolile profesionale de ofiteri .

    Astia puteau invata oriunde si orice.In Romania au invatat sa devina medici,ingineri,pompieri,nu teroristi.Nu exista scoala de terorism in tara noastra.Ce vina avem noi ca-si folosesc cunostintele in scopuri teroriste in loc sa si le foloseasca in scopuri umanitare?Asa au fost invatati in familie,sa urasca!

    Instrucție și bani mulți . E normal ca familia Lakis să preia 3 SIF uri și nicio autoritate să nu sesizeze pericolul? E normal ca șeful supravegherii din ASF să fie salariatul cooperativei ? Vă imaginați ca șeful supraveghetor din ASF a plecat cu toate informațiile pieței iar cooperativa se servește din plin de acele informații . Persoane, date, sume, fluxuri economice, etc, etc. toate sunt la dispoziția unui om.

    SUA și Israelul sunt două țări teroriste. Evreii sioniști ucid palestinieni de 90 de ani, când Israelul și Hamas nu existau. Hamas exista din 1987 și conduce Fâșia Gaza din 2007. Tot acest conflict exista din cauza evreilor sioniști, care refuza sa accepte înființarea statului Palestina. Restul e doar propagandă sionistă pentru cei care nu cunosc istoria Israelului.

    "iar în perioada iunie 2020 - martie 2020,...." asa o fi...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb