Performantele exportului românesc de programe IT

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2007

Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din România a

acordat companiei SIVECO Romania Trofeul si Diploma de Onoare pentru cel mai mare producator-exportator de programe IT

Pentru al treilea an consecutiv, SIVECO Romania a obtinut Trofeul si Diploma de Onoare ANEIR (Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din România) în calitate de cel mai mare producator-exportator de programe IT (categoria intreprinderi mari).

Aceasta distinctie a fost acordata în cadrul Galei Jubiliare a Laureatilor ANEIR, editia 2007, eveniment ce reuneste anual înalte oficialitati din România si din strainatate, precum si reprezentanti de marca ai comunitatii de afaceri.

Gala Laureatilor ANEIR a devenit un barometru al mediului de afaceri autohton, care indica, an de an, progresele principalilor actori de business din peisajul românesc. Eveniment de referinta dedicat excelentei în afaceri, aceasta manifestare premiaza /recompenseaza societatile care au înregistrat în mod constant performante notabile, în spiritul /sub aspectul inovatiei produselor si serviciilor, al concurentei loiale si al managementului performant.

Rezultatele care au stat la baza selectiei pentru atribuirea titlurilor de performanta sunt cele furnizate de TOP-ul firmelor, realizat cu sprijinul Autoritatii Nationale a Vamilor. Cifrele privind volumul exporturilor cuprinse în acest clasament situeaza SIVECO Romania în pozitia de lider al celor mai importanti producatori-exportatori de software la nivel national.

"Rolul acestor premii este acela de a impulsiona competitia între marii jucatori din mediul de afaceri. Este benefic sa avem, din timp în timp, o masura cât mai exacta a valorii pe care produsele noastre o au în evolutia de ansamblu a industriei românesti

de software. Aprecierile venite din partea unor organizatii precum ANEIR ne onoreaza si ne stimuleaza sa excelam în realizarea de proiecte informatice majore si în exportul de know-how de specialitate", declara doamna Antoaneta Manea, consilier

pentru Business Development în cadrul SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresându-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, documentManagement, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atât pentru piata locala cât si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

În prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati în Romania si includ atât institutii publice importante - Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe, Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor - cât si companii private de referinta - PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair

Timisoara, URSUS Breweries etc.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 15 ani de existenta, compania a dobândit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din România care a primit Premiul I la Mondialele IT (WSIS), obtinând un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable

Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) între cele mai importante realizari mondiale în domeniul managementului de proiecte.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7057
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3012
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9660
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.7340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb