Pescador plin cu migranţi, interceptat în apropierea ţărmului românesc al Mării Negre

Andrei Stan
Miscellanea / 3 septembrie 2017

Pescador cu migranţi interceptat (Sursa foto: Poliţia de Frontieră)

Pescador cu migranţi interceptat (Sursa foto: Poliţia de Frontieră)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat astăzi un pescador suspect de migraţie ilegală, la bordul căruia se aflau 87 de persoane, informează un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

"În data 03.09.2017, în jurul orei 06:35, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră - SCOMAR au detectat un pescador suspect în Marea Neagră, la aproximativ 14 mile marine est de Midia, la frontiera maritimă, în afara apelor teritoriale, navigând spre ţărmul României", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Garda de Coastă a dispus de urgenţă efectuarea unei misiuni cu două nave din cadrul Grupului de Nave Constanţa şi Mangalia pentru identificarea ambarcaţiunii, cu sprijinul a două nave aparţinând ARSVOM (Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare).

În comunicat se mai arată: "Nava nu a răspuns avertismentelor Poliţiei de Frontieră şi nu s-a oprit pentru a fi efectuate verificările specifice, continuându-si deplasarea spre ţărmul românesc. Fiind însoţită de navele Gărzii de Coastă, ambarcaţiunea s-a oprit pe malul mării, în apropierea portului Midia".

Cele 87 de persoane (48 bărbaţi, 16 femei şi 23 de copii) vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră pentru cercetări.

Ancheta este derulată de Poliţia de Frontieră, alături de reprezentanţi ai I.J.J. Constanţa, I.P.J. Constanţa, I.S.U. Dobrogea şi Inspectoratul General pentru Imigrări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ce sa cercetati? Este clar ca MAFIA din Italia impreuna cu MAFIA dìn Romania si-au dat mana. Trebuia sa intoarca vaporul sa nu-i permita sa intre in apele Romaniei. Voi nu va dati seama de ce sunt in stare nenorocitii aia!

    1. just

      Foarte corecta propunerea lui MIMI; ce Romania este sat fara caini- cum spune proverbul. Sa se cerceteze cine a dat ordin ca pescadorul sa intre in apele romane si sa fie facut raspunzator, conform legii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb