Peste 1 milion de euro investiţi în dotarea tehnică a Reţelei Medicale Arcadia în luna iulie

S.B.
Companii / 20 august 2021

Peste 1 milion de euro investiţi în dotarea tehnică a Reţelei Medicale Arcadia în luna iulie

Arcadia - Spitale şi Centre Medicală continuă investiţiile în sănătate. Doar în luna iulie 2021 cifra totală a investiţiilor este de peste 1 milion de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Departamentul de Obstetrică-Ginecologie şi Maternitatea Arcadia au adăugat tehnologiei deja existente un ecograf performant, dedicat investigaţiilor de morfologie fetală şi alte 4 ecografe pentru investigaţii punctuale.

Departamentele de Gastroenterologie, Medicină internă şi Endocrinologie au fost dotate cu alte 4 ecografe multidisciplinare, iar în Blocul operator a fost instalat încă un sistem C-arm, dedicat intervenţiilor de chirurgie generală, neurochirurgie şi chirurgie ortopedică.

"În 2020 am investit într-un ritm accelerat. Şi în 2021 rămânem aproape de nevoile pacienţilor, prin investiţii în oameni şi tehnologie. La începutul anului, am dotat centrele şi spitalele din reţea cu o serie de instrumente şi aparate medicale de ultimă generaţie care permit tratarea minim invazivă a unor afecţiuni neurologice frecvente, recuperarea mai rapidă a pacienţilor, dar şi creşterea confortului postoperator. În luna iulie, am continuat, cu investiţii de peste 1 milion de euro, iar la finalul anului vom inaugura Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia, un proiect de peste 10 milioane de euro",

Dan Fiterman, Director generala Arcadia - Spitale şi Centre Medicale.

Tehnologie de monitorizare de ultimă generaţie pentru specialitatea de obstetrică-ginecologie

Ecografiile morfologice studiază anatomia bebeluşului şi sunt recomandate în fiecare trimestru de sarcină pentru datarea sarcinii, anatomia şi starea de bine fetală, precum şi pentru detectarea unei serii extinse de anomalii fetale. Noul ecograf Voluson E10 BT 21, disponibil în Reţeaua Medicală Arcadia, dedicat investigaţiilor de morfologie fetală, asigură o acurateţe vizuală sporită, oferind medicului claritate şi precizie în aprecierea detaliilor anatomice ale fătului.

Un nou standard în ecografia prenatală şi ginecologică, examinarea cu acest tip de ecograf oferă avantaje importante precum îmbunătăţirea examinării inimii fetale, achiziţionarea rapidă şi perfectă de imagini 3D sau volume eSTIC de înaltă calitate, fără întreruperi ale fluxului de lucru. De asemenea, ecograful Voluson E10 BT 21 optimizează timpul de examinare cu 67%, oferă viteze de volum ultra rapide, formate de imagine flexibile şi o rezoluţie excelentă de la examinări de rutină până la ecocardiografie fetală complexă.

Ecografiile punctuale sunt ecografii intermediare, care evaluează creşterea fetală, lichidul amniotic, placenta, diverse patologii legate de sarcină. Noi ecografe de ultimă generaţie Voluson S10 BT 18 completează dotarea tehnică a Departamentului de Obstetrică-Ginecologie Arcadia.

Ecografe multidisciplinare performante

Noile sisteme ecografice multidisciplinare sunt dedicate unei sfere extinse de aplicaţii medicale - aplicaţii generale şi de pediatrie, urologie şi ortopedie, investigaţii vasculare şi mamare, precum şi pentru proceduri chirurgicale în anesteziologie şi terapie intensivă. Acestea acoperă o gamă importantă de aplicaţii clinice, de la diagnosticare până la tratamente specializate (contrast, elastografie, ecografie invazivă, biopsii şi navigare volumetrică). Noile ecografe multidisciplinare disponibile în Centrele Medicale Arcadia aduc calitate excelentă a imaginii, instrumente avansate de imagistică şi vizualizare pentru toate zonele de interes, toate pentru un diagnostic precis şi un tratament adecvat, personalizat fiecărui pacient.

Soluţii tehnologice avansate pentru intervenţii chirurgicale de maximă precizie

Extinderea Blocului operator al Spitalului Arcadia a presupus investiţii importante, începute în urmă cu aproape 2 ani, care au continuat la începutul anului 2021 cu dotări state of the art pentru intervenţiile de neurochirurgie. În iulie 2021 în Spitalul Arcadia a fost instalat un nou sistem C-arm, dedicat în special intervenţiilor de chirurgie generală, neurochirurgie şi chirurgie ortopedică. Multiplele funcţii oferite de sistemul C-arm se traduc în beneficii importante pentru pacient.

Complet digital, echipamentul asigură precizia gesturilor chirurgicale, iar sistemul de conectare rapidă permite îmbunătăţirea fluxului operaţional. Comutatorul manual de expunere permite expunere dublă, atât în modul fluoroscopie normală, cât şi de nivel înalt. Echipamentul optimizează procesul de achiziţie de imagini intraoperatorii, de procesare şi de redare a acestora. Toate acestea înseamnă precizie şi siguranţă pentru fiecare gest operator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb