Peste 100 de persoane protestează din nou în Piaţa Victoriei împotriva măsurilor luate de Guvern

M.I.
Miscellanea / 16 mai 2020

Peste 100 de persoane protestează din nou în Piaţa Victoriei împotriva măsurilor luate de Guvern

Peste 100 de persoane protestează, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19, pentru a doua zi.

Zeci de persoane fără măşti au sfidat regulile sanitare, vineri, la un protest promovat de personaje apreciate de Sputnik. Protestul, după modelul din Bulgaria, unde organizator a fost un partid pro-rus

Jandarmii au împărţit sâmbătă manifestanţilor flyere pe tema prevenirii infecţiei cu noul coronavirus, au declarat, pentru Agerpres.ro, reprezentanţi ai Jandarmeriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, jandarmii le pot da măşti de protecţie protestatarilor care doresc acest lucru.

"Fiţi responsabili! Ca urmare a mesajelor din mediul online care îndeamnă la manifestaţii publice şi nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, Jandarmeria Bucureşti face următoarele precizări: Pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni, vă recomandăm să nu participaţi la astfel de evenimente. Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranţă, pentru fiecare!", se arată într-un mesaj postat de Direcţia Generală a Jandarmi a Municipiului Bucureşti pe Facebook.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) i-a chemat la proteste de stradă, sâmbătă şi duminică, pe toţi cetăţenii nemulţumiţi de modul în care Guvernul Orban şi preşedintele Klaus Iohannis au gestionat criza de sănătate publică generată de virusul SarCov-2 "prin încălcarea Constituţiei, a drepturilor şi libertăţilor, prin cenzura presei şi achiziţii de echipamente sanitare la preţuri nejustificat de mari".

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Haideti in piata. Haideti sa le aratam ca avem si ne cunoastem drepturile. Ca avem o Constitutie mai presus de javrele liberale care o violeaza in fiecare saptamana.

    Haideti sa ii faceti in ciuda lui CTP, acest senilizat si indobitocit al presei securistice romane. El ii considera ratati pe cei din piata. Desi sunt probabil aceiasi care veneau zi de zi cand era PSD la Victoria. 

    " am văzut foarte mulți care se filmau cu telefonul, mulți nici măcar nu făceau selfie cu cineva, se filmau și unii chiar vorbeau, așa cum vorbesc alde saltimbancul și pușcăriașul. Vorbeau și ei, nu aveau cu cine pe acolo, dar vorbeau singuri la telefon. Acești indivizi, mulți dintre ei, sunt cu siguranță niște ratați, niște oameni care nu au fost în stare – vorbesc de cei de o anumită vârstă, am văzut și persoane foarte tinere care sunt în faza incipientă a ratării. O să vină și asta, din moment ce ieși la o astfel de manifestație nu cred că vei avea o traiectorie foarte bună și strălucitoare în viață. Sunt aceia pe care nu-i duce capul, pur și simplu. "

    1. Nu exista niciun drept fundamental. Exista Covid 19. Ce drepturi fundamentale are mortul? Protestatarii din Piata Victoriei sunt focare de infectie pe 2 picioare. Trebuie vanati de hingheri ca pe cainii turbati dusi la marginea orasului unde sunt gropile de gunoi si lasati acolo sa urle la luna. Toata lumea sa inteleaga? Asa o sa inteleaga si tiganii din Tandarei si Viorel Catarama si medicii de la Suceava si Boris Johnson. Sa dam un exemplu in Europa!!! 

      Cum poti sa crezi ca nu exista virusul Coronavirus ? Pai Donal Trump putea sa minta? Pai nu l prindea Melania Trump ca ea este prima doamna a Amercii si deci e prima doamna mondiala si daca Melania il prindea cu minciuna asta care acecteaza toata planeta unde ea este prima doamna , pai ar mai fi stat ea cu mincinosul ca e destul de batran?! Si eea ai vazut ce femeie este, cate la un milion sunt asa? Si la televizor se vede cat de mult o iubeste Donald Trump. Toti copiii ei au functii in stat , una din fete e consiliera , dar nu e fiica ei. Asa ca virusul coronavirus nu e o minciuna. Spala te pe maini, da ti cu spirt pe manusi , sterge sticla de spirt cu clor, dezinfecteaza tot, tot

      Corect! Eu am auzit ca la Moscova Putin a zis si el ca exista virusul, dar ca l au scapat din laborator militarii americani care au participat la intrecerile de la wuhan. Americanii dau vina pe chinezi, ce sa zica si ei? Chinezii nu stiu de capul lor si dau vina pe lilieci si pe serpi ca ei mananca orice ca sunt atat de multi incat populeaza si deserul Gobi u de nu creste nimic , unde nu traieste niciun animal cu excepia serpilor si liliecilor. De asta au venit militarii americani acolo. Nu a fost o idee buna. Imediat au contaminat Coreea de sud, dar in Coreea de Nord nu au putut intra ca i a impuscat de la granite. Am auzit ca ii impuscsu la 3 minute depa ce aflau ca are virusul cotonavirus. Zeci de mii de oameni au murit asa , dar nu stie nimeni si nu vorbeste nimeni de drepturile omului.

      Cei din piata nu sunt considerati ratati de catre CTP.Ei chiar sunt niste ratati in frunte cu tine care instigi prostii sa iasa in piata.Cine altfel ar protesta in plina pandemie?Au murit oameni,au murit cadre medicale pe baricade!Ar trebui instituita din nou starea de urgenta fiindca sunt prea multi prosti ca tine.Prosti dar rai.Du-te-n iad fiindca acolo se respecta Constitutia.Stii tu de Constitutie!

      1.1 1.4 sunt niste fascisti. S-au sters cu ea de Constitutie la fund.

      Bai ratatilor.... cum adica pe plaja au voie doar cei din Constanta? E plaja lor? Vine Politia si spune ca drumetia este doar un drum scurt in jurul orasului, nu la 200 km de casa. 

      Este dreptul meu sa merg intr-o poiana la munte respectand regulile sanitare. Dar Fascistii de la putere nu imi dau voie.

      Iubitule, mars acasă și ia -ti calmantele!

      Dragă omule,

      Încetează...mergi liniștit în voia ta! 

      Eliberează-ti sufletul de ură!

      Respectă și opinia celorlalți! 

      E dreptul tau sa mergi la dracu.Ati poluat destul Brasovul caracatitelor.

    Romania este un poligon de experiment totalitar NATO iar o parte a acestui experiment reprezinta represiunea violenta a demonstrantilor... care probabil va incepe de luni, dupa ce va intra in vigoare noua lege a situatiei de alerta.

    Statul totalitar are interesul sa inabuse in sange astfel de iesiri democratice, intrucat democratia urmeaza a fi anulata prin modificarea Constitutiei in perioada urmatoare.  

    Boicotati banci, guverne, corporatii - toate sunt constructiile FIAREI, interesate doar sa va calce cu bocancii drepturile fundamentale si sa va ia banii.. Refuzati sa fiti vaccinati de corporatii.

    Va rog sa il lasati pe Raed Arafat in pace! Daca il suparati el oricand se poate supara si ne ia salvarile si elicopterele de la Smurd si cel mai important, ia si tot personalul medical cu dr si asistente si soferi si piloti si ii duce in Palestina sa serveasca poporul palestinian. Sa vezi atunci daca mai putem muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim pentru ca evreii o sa se supere pe noi ca ii ajutam pe dusmanii lor.Si nu e bine sa te pui rau cu evreii.Asa ca va rog mult sa nu il mai suparati pe Raed Arafat ca poate se supara pe noi si se supara si evreii

    1. Cu Streinu Cercel e cu totul alta poveste. El e BB, vrea spaga in masa.Daca il suparati pe el Raed Arafat o sa se bucure si salvarile vor ramane in Romania cu tot personalul medical. Nu o sa se mai duca nimeni la Palestinieni. Eu cred ca trebuie sa procedam cu tact pentru ca problema este foarte grava, iar guvernul trebuie sa o trateze cu chibzuinta. Lui Streinu Cercel poate sa ii faca orice , poate sa ii dea si amenda ca nu stie sa isi puna masca, dar de Raed Arafat nu are voie sa se atinga pentru ca riscam sa ne puna Israelul pe lista neagra si atunci vom pierde toate avsntajele de care ne bucuram in cadrul NATO si UE.

    De ce sa le dea masti protestatarilor ? Ei nu cred in virus ! Sa ii amendeze, sa ii inchida in case! Astia nu stiu de vorba buna sunt focare de infectie pe 2 picioare , o sa ne infectam toti daca nu ii aresteaza politia. Ce vor sa transforme bucurestiul in Tandarei? Ce cauta la guvern? Guverul e bun ne a dat bani, ne a protejat de moarte. Sa dea jandarmi cu dezinfectant pe protestatari am vazut ca in india asa se procedeaza si nu au avut atatia morti ca in italia si in spania.

    Parintii experati de copiii care au stat 2 luni in casa i au luat și i au dus la Piața Victoriei încercând sa ii arunce in brațele morții sub pretextul protestelor împotriva Guvernului Ludovic Orbán.Politia ar trebui sa i identifice pe protestatari , iar instituțiile de protecție a copilului at trebui sa i ia si sa ii institutionalizeze rapid! Parintii DENATURATI trebuie amendati , arestati si reeducati!

    1. Dragă omule,ia -ti calmantele! Delirezi!

    Eu nu am incredere in Streinu Cercel .El vrea sa ne internam cât mai mulți la el la Matei Bals sa ii dam șpăgi la teste. De asta și vrea sa ne facă testare in masa ca sa primeasca șpăgi in masa. Streinu Cercel este Big Brother. Fiara ne rânjește in halatul alb și cu seringa in mana. Ar trebui protestatarii sa mearga la Matei Bals sa protesteze nu la Guvern. Orban ne vrea binele, ne a dat bani, ne apara de moarte, ne a aparat de streinu cercel ! Ati uitat ca l a oprit sa ne ia batranii de peste 65 de ani si sa ii duca la azil? Voia de fapt spaga!! Te duceai la matei bals daca aveai bani si iti eliberau cerificat ca are omul 64 de ani si nu il msi lua la azil.Asta urmarea el! Nu ii mai ajungeau spagile de la teste , dar Orban destept s a prins . Si voi ce faceti acum? Va duceti sa protestati impotriva lui Orban sa se supere orban pe noi si sa isi dea demisia? Asta ne trebuie noua acum sa se supere Orban si Arafat sa se aleaga praful de noi in plina pandemie ,sa ajungem pe mana lui Streinu Cercel si a oamenilor lui? Asta vreti sa ne puna microcipuri si sa ne ia banii.? Ati uitat ca Orban s-a opus testarii in masa , si a dat seama ca ceva e putred , Orban a fost destept ...Si voi cum il rasplatiti, ii faceti jocurile lui Streinu Cercel ? O sa ne interneze pe toti la Matei Bals! Nu mai bine stam noi izolati in casele noastre ?

     

    1. Acu un an dacă ți-ar fi spus cineva că FIARA biometrica, nedemocratică, va da buzna cu bocancii în viețile noastre, i-ai fi râs in nas și i-ai fi spus că e nebun. Iată că se întâmpla. Sfidarea mondială chiar a dat buzna în viețile oamenilor și nu e vorba doar de un virus ci de mult mai mult - de ticăloșie mondială totalitară, dictatura, urmărire electronică.

    Din punctul meu de vedere experimentul continua. Cei din piata sunt foarte atent obeservati.

    Etapa de experiment totalitar in care ne aflam se bazeaza pe o falsa "relaxare" care trebuie sa puna in evidenta ca oamenii sunt animale socialel ne-demne de drepturi si libertati: stau la gramada, se infecteaza, nu respecta masurile, nu poarta masca, devin violente in spatii publice, lasa gunoi in urma, etc, etc... toate acestea urmand sa fie folosite de sistemul totalitar ca pretexte pentru noi ingradiri de drepturi si libertati.

    Deci, nu va imbatati cu apa rece. Nu ati fost lasati pentru cateva zile liberi decat pentru a fi observati in laborator. Experimentul continua.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb