Peste 14 milioane de lei, alocaţi Buzăului din Fondul de Investiţii

Ana Felea
Miscellanea / 20 septembrie 2021

Peste 14 milioane de lei, alocaţi Buzăului din Fondul de Investiţii

Buzăul se numără printre judeţele care au primit cei mai mulţi bani din Fondul de Intervenţii. Mai exact, este vorba despre peste 14 milioane de lei, care au fost alocaţi pentru localităţile din judeţul Buzău afectate de inundaţiile din vara acestui an.

"Buzăul începe să conteze şi, aşa cum am mai spus, «am reuşit să punem Buzăul pe harta obiectivelor de interes a Guvernului României». În ciuda «aprecierilor» multora dintre cei care ne critică, iată că, poate pentru prima dată, există un interes real din partea Executivului pentru judeţul nostru şi astfel, figurăm printre primele 5 din 22 de judeţe la cuatumul fondurilor alocate din Fondul de Intervenţii. Un amănunt foarte important este că alocarea acestor bani s-a făcut fără să fie favorizate comunele liberale, în detrimentul celor cu primari PSD. Ce contează, însă, cu adevărat este că acele comunităţi care au avut de suferit din cauza calamităţilor vor putea să revină la normal şi îşi vor putea repara fie drumurile, podurile sau podeţele, căile de acces şi multe alte elemente de infrastructură distruse de inundaţii", a declarat deputatul Gabriel Avrămescu, preşedinte PNL Buzău.

Buzăul a fost unul dintre judeţele afectate de inundaţii, în vara acestui an înregistrând pierderi foarte mari la capitolul infrastructură locală.

"14.183.000 de lei din suma totală au fost alocate judeţului Buzău pentru reabilitarea a 4 drumuri judeţene şi pentru reparaţii la diverse obiective din comunele Beceni, Berca, Bisoca, Blăjani, Bozioru, Buda, Calvini, Căneşti, Cătina, Chiojdu, Cernăteşti, Colţi, Gura Teghii, Lopătari, Măgura, Odăile, Pardoşi, Pănătău, Săruleşti, Scorţoasa, Siriu, Tisău, Unguriu, Vintilă Vodă, Valea Salciei. Guvernul a aprobat Hotărârea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin care au fost alocate 377.213.000 lei pentru 24 judeţele afectate de inundaţii: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea", se arată în comunicatul trimis de PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb