Peste 20.000 de participanţi la campania Whirlpool de promovare "Rumeneşte româneşte"

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 29 ianuarie 2004

Campania "Rumeneşte româneşte", derulată de Whirlpool România în luna decembrie 2003, a înregistrat peste 20.000 de participanţi şi aproape 6.500 de cupoane depuse pentru participarea la tragerea la sorţi. Campania a inclus demons-traţii interactive de gătit în trei centre comerciale importante din Bucureşti: Complexul Orhi-deea, Unirea Shopping Center şi Bucureşti Mall.

Peste 80% din participanţi au făcut parte din publicul-ţintă al promoţiei, reprezentat de consumatorii tineri, cu un stil de viaţă activ şi un program încărcat. Campania a avut ca principal obiectiv prezentarea funcţiilor de gătire inteligentă, şi în special a funcţiei de rumenire, specifice cuptoarelor cu microunde Whirlpool.

Cuptoarele Whirlpool utilizate în cadrul programului promoţional sunt dotate cu funcţia de rumenire Crisp, unică în acest moment pe piaţă, componentă a tehnologiei "Al 6-lea simţ". Aceasta are la bază sistemul Fuzzy Logic, un microprocesor electronic, care culege informaţii la fiecare 5 secunde de la senzorul special din cuptor şi ajustează continuu puterea microundelor şi timpul de gătire, pentru a obţine un rezultat optim. Funcţia Crisp presupune rumenirea alimentelor cu ajutorul unui platou special, realizat dintr-un material care în-ma-gazinează energia microundelor şi atinge temperatura de 210 grade Celsius (temperatura optimă de gătire) în numai 2 minute. Campania "Rumeneşte româ-neşte" s-a desfăşurat în pe-rioada 3-20 decembrie 2003 şi a fost derulată împreună cu agenţia QB Promotions. Premiile oferite au constat în trei cuptoare cu microunde MAX 18, cîte unul pentru fiecare săp-tămînă a promoţiei, şi 400 de seturi de mănuşi şi şorţuri de bucătărie. Whirlpool România este lider de piaţă pe segmentul de cuptoare cu microunde, estimînd o cotă de piaţă de peste 30% pentru anul 2003.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb