Peters, eToro: "Bitcoin trece de pragul de 41.000 de dolari"

T.B.
Piaţa de Capital / 4 decembrie 2023

Peters, eToro: "Bitcoin trece de pragul de 41.000 de dolari"

Bitcoin a surprins şi a încântat în weekend, trecând pragul de 41.000 de dolari, continuându-şi astfel evoluţia puternică din ultima vreme, se arată într-un comunicat al eToro, remis redacţiei.

Criptoactivul şi-a depăşit cel mai ridicat nivel din ultimele 19 luni (de la începutul lunii aprilie 2022), în timp ce investitorii au continuat să se pregătească pentru potenţiala lansare a pieţei ETF-urilor bitcoin, potrivit sursei citate.

Bitcoin a început săptămâna trecută la puţin peste 37.100 de dolari, înregistrând apoi creşteri importante de-a lungul ultimelor şapte zile, realizând o creştere totală de 10,5%, transmite Simon Peters, analistul platformei de investiţii eToro pentru piaţa criptoactivelor.

Ether a avut o performanţă la fel de solidă, cu o creştere de 9,2% pe parcursul săptămânii, poptrivit analistului eToro. Criptoactivul a început săptămâna sub 2.050 dolari, iar acum se tranzacţionează pe eToro în jurul valorii de 2.231 dolari, informează sursa precizată. Tot pe eToro, bitcoin cash a înregistrat o creştere de preţ de aproape 9% în această dimineaţă, arată datele comunicatului.

Săptămâna aceasta

Speculaţiile privind ETF-urile vor continua să influenţeze comportamentul investitorilor pe piaţa cripto în această săptămână, pe măsură ce aceştia cred în impactul transformator pe care deschiderea pieţei pentru investitorii instituţionali îl va avea asupra ecosistemului, conform sursei citate.

În ceea ce priveşte evenimentele care ar putea afecta performanţa pieţei, această săptămână este în general liniştită, transmite sursa. Cu toate acestea, vineri sunt raportate cifrele privind ocuparea forţei de muncă din SUA, care în ultima vreme au avut tendinţa de a agita pieţele datorită implicaţiilor asupra nivelului ratelor dobânzilor, informează analistul eToro.

Noutăţi care ne-au atras atenţia

Grayscale se pregăteşte pentru ETF-uri cu o nouă recrutare

Grayscale se pregăteşte să concureze în noul spaţiu potenţial BitcoinETF cu o nouă recrutare de la administratorul de active Invesco, relatează sursa citată. Compania l-a angajat pe John Hoffman, un veteran de 17 ani al administratorului de fonduri, pentru a conduce echipa de distribuţie şi parteneriate a Grayscale, transmite Simon Peters.

MicroStrategy îşi măreşte deţinerile în Bitcoin

Compania tech MicroStrategy şi-a mărit deţinerile în bitcoin cu 593 de milioane de dolari, deoarece consideră că piaţa bull merge înainte, se mai arată în comunicat. Astfel, compania a ajuns să deţină aproximativ 6,6 miliarde de dolari în criptoactive la preţurile actuale, conform sursei citate.

Tokenul cripto al JPMorgan este pregătit pentru tranzacţii interbancare

Tokenul JPM Coin al JPMorgan a fost lansat pe Partoir, un sistem de decontare bancară bazat pe blockchain şi ar putea fi folosit acum în transferurile instituţionale între bănci, arată datele comunicatului. Compania spune că tokenul ar putea fi folosit pentru a deconta miliarde de tranzacţii interbancare în viitor, transmite analistul eToro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. bula btc in pret grame aur e de mult sparta... am facut cv exit cum trebuie.

    si bula litiumului a fost grozava.... am facut ceva exit in trepte si acoloe.... 

    btc in gold e fumat.... 

    s c c r e t 

    1. adica vrei sa spui ca tu investesti* in btc??? :o

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb