Philips a lansat primul televizor LCD 21:9 din lume

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 martie 2009

Philips a lansat primul televizor LCD 21:9 care oferă calitatea vizionării cinematografice acasă, deosebită de orice experienţă cunoscută anterior telespectatorilor. Dotat cu tehnologii revoluţionare de ultimă generatie, Philips LCD 21:9 se diferenţiază prin forma sa, fiind singurul şi primul televizor cu un raport lungime/lăţime de 21:9, cu diagonala de 56", lansat la nivel internaţional.

Televizoarele LCD clasice au un raport lungime/lăţime de 16:9. Astfel, pentru fiecare 16 inch în lăţime sunt alocaţi 9 inch în înălţime, un format cu mult mai lat, oricum, decât cel întâlnit la clasicele televizoare cu tub catotic de 4:3. Producţiile cinematografice sunt realizate pe un format lungime/lăţime de 21:9. De aceea, chiar şi pe un ecran cu raportul de 16:9, apar neplăcutele linii negre în partea inferioară şi in cea superioară a ecranului. Philips 21:9 rezolvă această problemă, oferind telespectatorului o imagine completă, pentru o plăcută senzaţie de cinematograf la tine acasă, care îmbină cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului.

La cinematograf avem parte nu doar de surpriza unui film, ci de o experienţă de vizionare superioară şi captivantă. Ecranele de cinema 21:9 au fost create pentru a ne stimula vederea periferică, oferindu-ne o senzaţie de implicare totală în vizionare. Televizorul Philips 21:9 face din vizionarea cinematografică modul optim în care putem savura pe deplin un film, implicându-ne emoţional în acţiune.

Experienţa vizionării cinematografice este greu de simulat acasă. Dimensiunea ecranului obişnuit nu este suficientă pentru a reda senzaţiile pe care le trăim în cinematograf. Filmele "incap" perfect pe ecranul cinematografic, imaginile sunt complete, nu depăşesc marginile laterale ale ecranului şi ne implică in acţiune, oferind senzaţia că personajele sunt in faţa noastră. O astfel de performanţă nu poate fi atinsă cu un ecran convenţional de 16:9, dar Philips 21:9 reuşeşte să aducă în casele noastre această experienţă.

Philips 21:9 este dotat cu Ambilight Spectra 3, pentru o experienţă supremă în materie de vizionare. Perfect Pixel HD Engine asigură o calitate imbatabilă a imaginii cu claritate extremă, mişcare fluentă şi naturală, culori strălucitoare şi vii şi un contrast superior. Un ecran cu 200Hz Clear LCD (1 ms), Perfect Natural Motion, Full HD LCD display cu o rezoluţie de 2560x1080p, contrast dinamic 80000:1, Net TV, conexiune Wi-Fi wireless.

În prezent, Philips 21:9 este comercializat în câteva ţări europene, urmând să ajungă şi in România in cursul acestui an.

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat, Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază inţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, "sense and simplicity". Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 133.000 de angajaţi în peste 60 de ţări. Cu vânzări de 27 miliarde euro in 2007, compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatura medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa televizoarelor cu ecran plat, produselor de bărbierit electrice şi de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment şi îngrijire a sănătăţii bucale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb