"PHILIPS LIGHTING", PARTENERIAT CU "ENEL": Becurile cu LED Philips Lighting, disponibile de acum în reţeaua Enel Bucureşti

Jose Fierro
Companii / 15 decembrie 2016

Becurile cu LED Philips Lighting, disponibile de acum în reţeaua Enel Bucureşti

"Philips Lighting" a încheiat un parteneriat împreună cu "Enel Energie Muntenia", în favoarea optimizării consumului de energie electrică, prin posibilitatea de a achiziţiona becuri LED "Philips Lighting" de la punctele "Enel" din Bucureşti.

Bogdan Balaci, Director General "Philips Lighting" pentru Sud-Estul Europei a declarat, într-un comunicat al companiei, trimis Redacţiei: "Viziunea noastră este aceea de a crea valoare adăugată prin iluminatul conectat, oferind clienţilor noştri lumina potrivită care aduce, în afară de economii semnificative de energie, confort susţinut, bunăstare, productivitate şi siguranţă în viaţa de zi cu zi. Cred cu tărie că parteneriatul strategic pe care îl lansăm acum cu Enel în România va susţine eforturile noastre de a accelera trecerea la eficienţă energetică şi iluminatul de calitate pe piaţa locală". â

Michele Grassi, director general "Enel Energie" şi "Enel Energie Muntenia", a declarat: "Continuăm să urmăm strategia noastră centrată pe client, care se axează pe modernizarea continuă a operaţiunilor noastre şi pe o abordare pe mai multe direcţii, întrucât nu mai suntem o simplă companie de utilităţi, ci căutăm să devenim un furnizor de bunuri şi servicii multiple. Parteneriatul cu Philips Lighting este una dintre măsurile luate pentru a face viaţa clienţilor noştri mai uşoară şi vom continua să venim cu alte soluţii inovatoare".

Potrivit "Philips Lighting", becurile cu LED ale companiei oferă aceeaşi luminozitate ca becurile tradiţionale folosind însă doar 20% din energie faţă de acestea. Prin eliminarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie şi la protejarea mediului înconjurător.

Clienţii pot achiziţiona un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27, cu preţuri începând de la 90 lei pe pachet, TVA inclus.

Mai mult, "Enel" şi "Philips Lighting" au lansat recent o promoţie pentru clienţi. Până la 31 decembrie 2016, toţi clienţii "Enel" din zonele tradiţionale care îşi activează factura electronică vor beneficia de o reducere de 50% la o selecţie de produse de iluminat Philips disponibile în magazinul online dedicat.

"Philips Lighting", producător produse de iluminat, sisteme şi servicii, în scopul transformării caselor, clădirilor şi a spaţiilor publice. Cu vânzări de peste 7,5 miliarde de Euro în 2015, compania are o echipă de aproximativ 36,000 de angajaţi în peste 70 de ţări.

"Enel" este o companie energetică multinaţională prezentă pe piaţa de electricitate şi gaze naturale din lume şi se concentrează, în special, pe Europa şi America Latină. Grupul "Enel" activează în peste 30 de ţări de pe patru continente, are o capacitate instalată netă de circa 90 GW şi generează electricitate şi gaz printr-o reţea ce acoperă circa 1,9 milioane km.

Prezentă pe piaţa din ţară încă din 2005, "Enel" are peste 3.100 de angajaţi pe teritoriul ţării noastre şi oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienţi din trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind aproape o treime din piaţa locală de distribuţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb