Piedone, condamnat definitiv la 4 ani de închisoare

G.M.
Politică / 12 mai 2022

Piedone, condamnat definitiv la 4 ani de închisoare

Actualizare - PIEDONE, DUPĂ CONDAMNARE: "Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi"

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone a scris pe Facebook, joi, după condamnarea la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, că "l-au luat nevinovat şi că l-au chinuit şi l-au tăvălin şase ani şi jumătate, ca pe un câine"

Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedaţi în clubul Colectiv şi pentru cei răniţi în acea fatidică noapte: Piedone merge la puşcărie NEVINOVAT! Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!!, a mai scris el.

"M-au luat... NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit şi m-au tăvălit şase ani şi jumătate! Zilnic mi-au picurat amar şi boală în trup şi în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat puşculiţele.. Rămâneţi cu bine, oameni buni! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas alături în toţi anii aceştia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc!", scrie Piedone în postarea de pe Facebook.

El se adresează şi cetăţenilor din Sectorul 5: "Dumneavoastră, cetăţenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate şi fericire! Povestea noastră se opreşte aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat... ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul... posibil! Va iubesc! Să ieşiţi la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeţi un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn şi muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone".

Primarul scrie că are un mesaj pentru familiile tinerilor decedaţi în clubul Colectiv şi pentru cei răniţi în acea fatidică noapte: "Piedone merge la puşcărie NEVINOVAT! Adevăraţii vinovaţi pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veţi convinge!".

---

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost condamnat joi la 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv pentru abuz în serviciu, potrivit sentinţei Curţii de Apel Bucureşti. În acelaşi dosar au fost condamnaţi la închisoare patronii clubului.

Anastasescu George Alin a fost codamnat la 11 ani si 8 luni inchisoare

Mincu Costin a fost condamnat la 8 ani închisoare

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. La puscarie cu tine, au murit 65 de oameni in sectorul tau si ai tupeul sa mai si vorbesti. Nu stiu cum ai ajuns din nou primar, ma gandesc ca te-au votat ca nu au avut pe cine. Suntem o tara plina de cocalari.

    1. bai, creiere, pai si presedintele, si medicii aia carora le-am murit la propriu in maini zeci de oameni dupa incendiu, aia de ce nu merg la puscarie? la presedinte mai sunt cateva mii de adaugat cu covid-ul din spitale. de asta esti o tara de cocalari, gandesti pana aproape de jumatatea drumului.

      Aia nu merg la puscarie pentru ca tu si eu nu ne revoltam si ii lasam sa faca ce vor cu noi si cu tara asta. Vrei sa spui ca daca nu merg medicii nu ar trebui sa mearga nici Piedone? Procesul nu a fost impotriva spitalelor, de aceea medicii nu merg la puscarie. Sa intrebam avocatii de ce nu i-au dat in judecata.

      sunt de acord cu tine. dar care e regula, unde scrie in lege, ca merge la puscarie primarul ca are loc un incendiu cu victime? semneaza el toate avizele personal sau cei din primarie? sau daca merge el, de ce nu merge si primarul general de atunci? sau presedintele care e martor tacut si complice la incendii in spitale, covid, coruptie si o groaza de lucruri. unde tragem linia? asta e intrebarea. nu am nicio treaba cu piedone, iohannis, dancu, dar indifferent de partid daca ai o demnitate publica raspunzi pt ce faci tu, pt deciziile tale. nu ca intr-o gramada de dosare, azi e nevinovat, se schimba puterea si esti vinovat pt ca asta arata ca justitia e o unealta a puterii, nu o putere in sine. adica rafuiala de pe borcanul de miere care nu are treaba cu dreptatea sau cu ce li s-a intamplat tinerilor de la Colectiv sau bebelusilor arsi de vii prin spitale. trebuie trasi la raspundere astia de la putere indiferent de partid sau pozitie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb