Piese auto Ford Kuga, Altgrad importator exclusiv piese auto originale !

M.I.
Media-Advertising / 28 ianuarie 2019

Piese auto Ford Kuga, Altgrad importator exclusiv piese auto originale !

Cine are o masină Ford stie cam ce bătai de cap si cheltuieli implică aceasta. Mereu este câte ceva de făcut pe ea, asigurare, rovinietă, ITP, achizitionat piese auto, reparat sau înlocuit diferite piese Ford. Lucrurile astea nu iartă pe nimeni. Indiferent că ai un de ultimul tip de Ford Kuga generatie 2008-2012 sau 2013-2019, grijile cand vine vorba de piese sunt cam aceleasi. Ce faci când cei de la service auto Ford te anuntă că ai o piesă defectă?. Partea bună este că domeniul vânzărilor de piese auto Ford, este unul foarte bine reprezentat pe internet. Sunt zeci, poate sute de magazine care comercializează piese de tot felul. Partea mai puţin bună este că, tocmai din cauza numărului mare de comercianti, devine greu să-i identificăm pe cei care sunt cu adevărat de încredere. Cateva sfaturi pentru

1. Vechimea magazinului de piese auto Ford !

Nu as alege niciodată un magazin lansat ieri. N-as avea încredere că acel magazin chiar vinde piese de calitate si că nu mă trezesc cu cine stie ce altă minune, în cutie, în locul pachetului de revizie, a bujiilor sau a stergătoarelor comandate. De cele mai multe ori am ales magazinul Altgrad, care are o experienţă în domeniu de peste 11 ani.

2. Piesele disponibile pentru Ford Kuga

Prefer întotdeauna magazinele de tipul celui mentionat anterior, în care găsesc tot ce se poate în materie de piese FORD. Urăsc să trebuiască să comand o piesă de pe un site si un element de caroserie auto din alt magazin, să astept curierul de două ori si să plătesc de două ori taxa de transport. Asa deja nu mai fac nici o afacere. În definitiv, aleg să cumpăr online pentru că scutesc timp, dar si pentru că este mai ieftin. Catalog.altgradauto.ro este solutia care am gasit-o si va spun sunt foarte multumit

3. Piese auto originale Ford, diferenta face specializarea

Exemplu foarte bun la piese de ford Kuga, sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft. Pachetul conţine două amortizoare originale Ford varianta economică iar preţul este similar cu cele licenţă calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garanţie de 24 de luni. Un alt exemplu de bun este preţul setului de ştergătoare care au preţ similar cu cele din gama premium aftermarket. Regăsim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la preţuri mai bune dacât gama aftermarket. Totodată, putem observa că Ford, prin politica sa de preţuri şi game de produse încearcă şi reuşeşte să ţină piept producătorilor aftermarket.

4. Usurinţa căutării pe site

Ati ajuns vreodată pe un site cu piese auto fără filtre de căutare? Am ajuns eu. După 15 minute de interogări si dat filă cu filă pentru a găsi o piesă pentru motorul unui Ford, m-am lăsat păgubas pentru că e foarte greu să găsesti o piesă dacă nu si se dau variante din care să selectezi tu modelul si marca masinii, generatie sau tipul motorizării pentru a ajunge mai repede la produsul căutat. Pe site-ul Altgrad, nu-mi ia mai mult de 3 minute să găsesc orice piesă. Pot folosi fie filtrele speciale, fie pot căuta după codul piesei direct mai ales cod Finis ce reprezinta codul piesei de la Ford.

5. Suportul oferit

Nu toate magazinele au numere de contact afisate la vedere, la care să poti suna pentru a fi consiliat în vederea alegerii unei piese auto Ford potrivite sau pentru a cere detalii care nu se regăsesc în descrierea produsului pe care vrei să-l cumperi. Vor să vândă, dar fără să-i bată nimeni la cap. Mie nu îmi place asa.Eu comand abia când sunt perfect lămurit că produsul este ce îmi trebuie mie. Operatorii de pe magazinul de piese auto FORD, mereu m-au ajutat cu sfaturi bine argumentate sunt cu adevarat profesionisti in materie Ford!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb