PlanRadar a înregistrat peste 9 miliarde de interacţiuni în platformă

D.T.
Companii / 28 martie 2023

PlanRadar a înregistrat peste 9 miliarde de interacţiuni în platformă

Reprezentanţii PlanRadar -soluţia digitală Saas pentru construcţii şi proiecte imobiliare- s-au întâlnit cu partenerii şi clienţii în cadrul primului eveniment de networking organizat în România în acest an, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, PlanRadar conectează digital toţi membrii echipei şi oferă acces în timp real la date despre proiect, permiţând dezvoltatorilor şi furnizorilor să crească calitatea, să reducă costurile şi să realizeze lucrările mai rapid. Prin conectarea în timp real a întregii echipe - de la managerii de proiect la echipele de pe şantier, subcontractori şi părţile interesate, utilizatorii PlanRadar îşi pot spori în mod considerabil eficienţa şi profitabilitatea.

Prezenţi la eveniment, Tudor Popp (Founding Partner REC), Roxana Achim (Head of Design and Project Management TEILOR) şi Cătălin Podgoreanu (Partner, Operations Director la Brisk Group) au detaliat modul în care tehnologia PlanRadar i-a ajutat să construiască corect, durabil şi chiar să îşi extindă afacerea, precizează comunicatul.

 

"Am început să utilizăm PlanRadar cu mulţi ani în urmă în cadrul unui proiect foarte mare şi complex, pe care cred că nu l-am fi putut realiza în mod corespunzător fără tehnologia PlanRadar, care ne-a ajutat să urmărim şi să colectăm informaţii în timp real. Proiectul a constat în evaluare, reonvare şi consolidare a 52 de clădiri, iar cantitatea de informaţii era uriaşă. PlanRadar ne-a ajutat să finalizăm proiectul la timp şi să ne concentrăm pe următoarele, cum ar fi lansarea Hotspot Skyhub anul trecut", declară Tudor Popp, REC.

Roxana Achim, TEILOR, a declarat că: "Cunoaşteam tehnologia PlanRadar încă de la lansarea în Austria. Ulterior, am folosit platforma în cadrul unor provocări anterioare de angajare în România, cu destul succes. TEILOR este un business care a înregistrat o expansiune frumoasă atât pe plan local, cât şi internaţional în ultimii 4 ani. Nevoia unei soluţii structurate în cadrul departamentului meu a devenit următorul pas evident, pentru a continua să dezvoltăm şi să menţinem imaginea brandului în toate cele 65 de magazine pe care le avem în Europa. PlanRadar a ajutat la dezvoltarea unei soluţii cu 2 funcţii în cadrul platformei, adaptată special pentru a se potrivi cerinţelor TEILOR.  Am fost foarte mulţumiţi că integrarea atât pentru monitorizarea întreţinerii, cât şi a construcţiei a durat doar câteva săptămâni. Apreciem posibilitatea de a utiliza licenţe pentru ambele sarcini în cadrul aceluiaşi proiect, precum şi personalizarea care ne permite să colectăm informaţii de la un număr nelimitat de utilizatori în PlanRadar, folosind o interfaţă foarte uşor de utilizat, în timp ce atribuim ulterior sarcini către mai mulţi furnizori".

Cătălin Podgoreanu, Brisk Group, adaugă că: "Folosim PlanRadar din 2018 pentru project management, raportare, achiziţii, due diligence, amenajări. Lucrăm mai uşor, comunicăm în mod eficient şi economisim bani. Suntem foarte încântaţi de noua funcţie, Documents' Management. Ne ajută foarte mult să avem o privire de ansamblu asupra lucrărilor şi a fluxului de lucru în orice moment, instant de pe telefon."

Beneficiind de o rundă de finanţare de 69 de milioane de dolari, condusă în comun de Insight Partners şi Quadrille Capital, în 2022, PlanRadar a consolidat şi extins dimensiunea afacerii prin deschiderea de noi birouri în întreaga lume şi creşterea cu 80% a echipei la nivel global, se mai precizează în comunicat.

În paralel, echipa PlanRadar a dezvoltat în continuare produsul (introducând funcţia PlanRadar Connect, coduri QR, mobile sync) şi a ajuns la un număr de peste 9 miliarde de interacţiuni în platforma, 14 milioane de imagini încărcate, 8 milioane de tichete deschise, 20 terabyte pe lună trafic de descărcare/încărcare.

Bojan Petkovic, Country Manager SEE şi România: "Inovaţia face parte din ADN-ul companiei noastre. Actualizăm produsul nostru în mod constant şi introducem practici care transformă industria construcţiilor. Atunci când am creat PlanRadar, ideea principală a fost de a permite monitorizarea calităţii defectelor din proiectele de construcţii şi documentarea acestora. În scurt timp, PlanRadar şi-a găsit rapid aplicabilitate şi în alte domenii, cum ar fi facility management şi industria de producţie, practic, în toate sferele care necesită crearea unei documentaţii de calitate pe teren."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb