PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată

F.D.
Companii / 12 ianuarie

PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată

Pehart Tec Grup SA anunţă demararea implementării proiectului începând cu data de 03 ianuarie 2024 odată cu semnarea contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Energiei în calitate de coordonator de reforme şi/sau investiţii pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) - Componenta 6. Energie, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, proiectul cu titlul "Implementarea unui sistem fotovoltaic pe platforma industrială DEJ - PEHART TEC GRUP S.A." (cod proiect 5.22) urmează să fie implementat până la data de 30 iunie 2024 la punctul de lucru din Municipiul Dej, str. 1 MAI, nr. 113, jud. Cluj, România.

Valoarea totală a proiectului este de 18,459,532.80 lei din care valoarea finanţării nerambursabile (a ajutorului de stat solicitat) este de 3,971,301.00 lei, arată sursa citată.

Obiectivul general al proiectului este creşterea producţiei de energie din surse regenerabile solare prin instalarea şi implementarea unui sistem fotovoltaic cu componenta de stocare pe plaforma industrială Dej. Aşadar, prin proiect se doreşte instalarea unui sistem fotovoltaic cu o putere instalată a invertoarelor de 2,05 MW şi o unitate de stocare de 492kWh la unitatea de producţie a societăţii Pehart Tec Grup S.A. din Municipiul Dej, jud. Cluj, în vederea creşterii eficienţei energetice a companiei şi scăderii amprentei de carbon. Energia electrică produsă de sistemul fotovoltaic va fi utilizată pentru autoconsum.

Obiectivele specifice ale prezentului proiect vizează:

- Creşterea producţiei de energie electrică din surse regenerabile prin instalarea şi implementarea unui sistem fotovoltaic cu o putere instalată de 2,05 MW la PEHART TEC GRUP SA - Dej.

- Reducerea cu 1509 echivalent tone de CO2 a gazelor cu efect de seră la nivelul PEHART TEC GRUP SA - Dej.

- Creşterea cu 0,210 mii tep/an a producţiei brute de energie primară din resurse regenerabile la nivelul PEHART TEC GRUP SA-Dej.

- Creşterea cu 48.848 MWh a producţiei totale de energie electrică din surse regenerabile la nivelul PEHART TEC GRUP SA-Dej.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb