Policolor a oferit către Salvamont România peste 2,8 tone de lacuri, vopsele şi email

F.D.
Companii / 19 iulie

Policolor a oferit către Salvamont România peste 2,8 tone de lacuri, vopsele şi email

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a 125 de refugii şi 20 de cabane, dar şi pentru lucrări de întreţinere şi marcaj a 500 de trasee montane, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În 2020, 2.23 tone de vopsea s-au îndreptat către marcarea de trasee, renovarea adăposturilor şi refugiilor montane din zonele Târgu Jiu, Durău-Neamţ, Miercurea Ciuc, Baia Mare, Piteşti şi Cluj.

În 2023-2024, cu ajutorul vopselelor donate de Policolor S.A., Salvamont România a reabilitat Centrul Naţional de formare profesională, ca o continuare firească a sprijinului pe care Policolor S.A. l-a oferit salvatorilor montani de-a lungul anilor.

"Întotdeauna am susţinut iniţiativele Salvamont România în marcarea traseelor, ori renovarea refugiilor montane, atât cu produse Policolor cât şi cu voluntariatul colegilor din companie. Certificarea cu A+ a lavabilelor SPOR de interior are la bază responsabilitatea faţă de consumatori, aceea de a oferi spaţii vopsite cu produse fără compuşi organici volatili, aşa cum misiunea Salvamont are la bază siguranţa oamenilor atunci când escaladează şi sunt în drumeţie. În această cheie stau şi demersurile noastre de susţinere a Salvamont România, de a proteja oamenii atât indoor, cât şi outdoor", a declarat Elena Curelaru, Director de Marketing Policolor.

"Parteneriatul dintre Salvamont România şi Policolor S.A. a redus, de-a lungul anilor, numărul de accidente pe munte prin lucrările de întreţinere şi marcaj a sute de trasee montane. Datorită aceluiaşi parteneriat prolific, am renovat 125 de refugii şi 20 de cabane şi putem spune că împreună contribuim la un turism civilizat pe drumurile de munte", a declarat Sabin Cornoiu, preşedintele Salvamont România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb