POLIŢIA DE FRONTIERĂ: 7.000 de capsule antivirale, ascunse în plafonul unui microbuz, descoperite în Punctul de Trecere a Frontierei Siret

S.B.
Miscellanea / 23 noiembrie 2021

7.000 de capsule antivirale, ascunse în plafonul unui microbuz, descoperite în Punctul de Trecere a Frontierei Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, 7.000 de capsule antivirale de provenienţă ucraineană, informează news.ro.

"În data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 46 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei şi bagajelor", a transmis, marţi, POliţia de Frontieră.

Sursa citată a precizat că, în plafonul mijlocului de transport, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de provenienţă ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import.

Medicamentele în valoare totală de 17.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către reprezentanţii Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Autorităţile din România se confruntă cu traficul de medicamente antivirale care nu sunt autorizate în România sau în Uniunea Europeană.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, îi sfătuieşte pe cetăţeni să nu cumpere medicamente de pe internet sau "de pe tarabe", deoarece tabletele ar putea să le facă mai mult rău. El a precizat că acele capsule pot fi umplute cu cretă sau făină.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Medicina MODERNĂ a românilor ,, PE SUB MÂNĂ " ....CEAȘCĂ REVINE ...!!!

    Decât să salveze niște oameni cu pastilele respective, mai bine să moară neavând tratamente în farmacii. Doar ăia care mor sunt în uriașa majoritate pensionari așa că degrevează bugetul de stat.

    Modus operandi în Statul antiromânesc.

    Dar lasă ... SE ÎNTOARCE ROATA!!!! 

    1. Un stat criminal.

      Este ca si cum ar confisca apa unor insetati. Ce ticalosi. Cum pot dormi noaptea vamesii cand stiu ca tocmai au omorat 350 de oameni. 

      Sau au salvat 350 de prosti care ar fi luat pastilele doar asa, sa previna covidul. Cei care cumpara medicamente de apa sfintita de pe olx nu sunt niste genii...

      Alternativa fiind care? Paracetamolul de la medicul de familie?

      Omule, tu nu intelegi ca protocolul este defect? Astepti acasa la ordinele DSP pana cand nu mai poti si ajungi la spital baga in tine doar remdesivir (fara nicio utilitate) si antiinflamatorii.

      Antiviralel e trebuie date foarte repede, devreme. 

      Trebuie eventual confiscate si trimise medicilor sa le prescrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb