POMPEO: "Boli asemănătoare COVID-19 circulau din toamna 2019 printre angajaţii Institutului de virusolgie din Wuhan"

J.P.
Internaţional / 16 ianuarie 2021

"Boli asemănătoare COVID-19 circulau din toamna 2019 printre angajaţii Institutului de virusolgie din Wuhan"

Şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo a acuzat din nou China că ascunde adevărul cu privire la adevărata origine a pandemiei COVID-19, după ce o echipă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) sosise joi la Wuhan pentru a ancheta asupra acestui subiect, relatează AFP, citat de Agerpres.

Secretarul de stat american a afirmat că boli asemănătoare COVID-19 circulau deja în toamna anului 2019 printre membrii personalului Institutului de virusologie din Wuhan, oraş din centrul Chinei unde a fost detectată pentru prima oară această boală.

Mike Pompeo a cerut, de asemenea, echipei OMS să "exercite presiuni asupra guvernului Chinei" pentru a obţine clarificări cu privire la această "nouă informaţie".

"Guvernul SUA are motive să creadă că mai mulţi cercetători din interiorul Institutului de virusologie din Wuhan s-au îmbolnăvit în toamna 2019, înainte de identificarea primului caz de epidemie, având simptome compatibile atât COVID-19, cât şi bolilor sezoniere curente", a afirmat şeful Departamentului de Stat, citat de AFP.

Această informaţie, potrivit lui Mike Pompeo, contrazice informaţiile potrivit cărora nimeni din personalul Institutului din Wuhan nu se îmbolnăvise de COVID-19 sau de alte maladii generate de viruşi înrudiţi în perioada respectivă.

"Beijingul continuă şi în prezent să ascundă informaţii vitale de care oamenii de ştiinţă au nevoie pentru a proteja lumea de acest virus mortal şi de următorul", a argumentat el.

SARS-CoV-2 a fost detectat pentru prima oară la Wuhan la sfârşitul anului 2019 şi de atunci s-a răspândit în întreaga lume, provocând peste 2 milioane de decese şi contaminând alte zeci de milioane de persoane.

OMS asigură că stabilirea căii de transmitere a virusului de la animale la om este esenţială pentru a preveni viitoare epidemii.

Administraţia preşedintelui aflat la final de mandat Donald Trump a acuzat în mod repetat China că este responsabilă de epidemia de COVID-19, soldată cu peste 390.000 de morţi în SUA. Preşedintele american s-a referit frecvent la SARS-CoV-2 ca la "virusul chinezesc".

Cu câteva zile înainte de încheierea efectivă a mandatului său, Mike Pompeo a atacat de mai multe ori principalele sale ţinte: China, Iran şi Cuba, notează AFP.

Şeful diplomaţiei americane a afirmat în cursul acestei săptămâni că Iranul a devenit o "nouă bază" a Al Qaida, acuzaţie pusă la îndoială de experţi şi ridiculizată de Teheran, comentează agenţia de presă franceză.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. SUA sa investigheze urgentissimo relatia profesionala intre echipa de cercetare din Wuhan si echipa de cercetare a doctorului Fauci dupa ce studiile sale asupra HIV si asupra familiei Corona de virusuri au fost stopate si interzise de CDC (centrul de control al bolilor) din SUA.

    Fauci si echipa sa si-au mutat centrul de cercetare in China/Wuhan. Acolo a avut loc o greseala (sau o raspandire intentionata ?) cu covid-ul ...fapt care a condus si la tensionarea relatiilor China-SUA.  

    Diavolul Fauci stie mult mai multe decat zice! Ar trebui omorat pe scaunul electric - a intors o intreaga lume pe dos cu virusul modificat artificial covid!  

    NU CHINEZII SUNT DE VINA!  

    Dr Fauci e de vina, el si echipa lui au detonat relatiile SUA-CHINA !

    Recomand inclusiv Chinei (in corelatie cu SUA) sa investigheze pe Dr Fauci! Foc incrucisat pe acel diavol!  

    1. China nu este de vina. Hahahaha. Postacii platiti ne tot repeta zi de zi aceasta tampenie.

      Bai, China nici cand era virusul in toi, nu recunostea nimic. Nimic Nimic. 

      Prostul ala prochinez, directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus cita aproape direct ce spunea guvernului chinez.  

      "Cand vorbea cu presa, (directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus - n.red.) cita aproape direct ceea ce citeam in declaratiile guvernului chinez", spune Xiao Qiang, citat de The Atlantic. 

      Daca era asa cum zici, China era prima care ar fi spus intregii lumi. 

      China nu a lasat pe nimeni sa cerceteze cauza aparitiei virusului. De abia acum la peste un an a lasat cativa experti OMS si la astia le pune piedici. 

      Orice om normal la cap stie ca acest virus a aparut din cauza Chinei. 

      Nu este cazu tau

      "Postacii platiti ne tot repeta zi de zi aceasta tampenie."

      Bai manca-ti-as ... unde-s banii aia cu care sunt platit ca eu nu stiu!  

      Si mie imi plac banii aproape mai mult decat femeile!  

      Si femeile chiar imi plac, as manca zilnic pe paine alta!  

      Deci... unde sunt ma banii aia cu care ma plateste unul sau altul si eu nu stiu?  

      China si SUA sunt in mijlocul unui conflict in care au fost bagate amandoua de un grup obscur de cretini medicali care vor conflicte si razboi. Tu chiar crezi ca o tara majora , monumentala, cum e China si-ar fi dat damage singura construind si apoi eliberand pe propriul teritoriu un virus ?  

      A fost victima unui complot al unor dementi carora nu le place pacea in lume.

      Pacea nu aduce bani.  

    Adevărul e cam așa: laboratorul din Wuhan fusese contractat pe bani de FIARA globalistă americană (Soros, Bill Gates, etc) pentru a face experimente pe virusi încă de prin 2015 (că în America nu puteau să le facă fiind reguli mult mai stricte).

    Cercetătorii chinejii au experimentat cu mai multe variante de viruși de liliac încă de la prima varianta de SARS din 2014 observând clar că aceastia NU adera in mod optim la celula umană și nu pot provoca decat infecții pe areale geografice restrânse care pot fi ușor izolare si controlate. Deci virusul animal, în forma lui naturală, NU avea caracteristici bune de aderență la celula umană și contagiozitate 

    Apoi, desfășurând studii, cercetătorii chineji, plătiți de americani, au scos niste studii în care au spus unde trebuie umblat la proteina Spike a virusului SARS astfel încât acesta să adere mult mai eficient la celula umană, caracteristica care conferea virusului atât aderenta optima cat și contagiozitate la nivel mondial. Încă din 2017 se știa ce trebuie făcut la un virus de liliac astfel încât să devină ceea ce cunoaștem azi drept SARS-Cov2.

    Vaccinare plăcută! 

    1. Când ai scris pluralul "viruși" deja e clar că posibil să te pricepi la orice altceva in afară de medicină!

    Circulau si in Romania nu numai in Wuhan

    In toată istoria umanității omul s-a adaptat la viruși pe cale naturala, cu sistemul lui imunitar, fără intervenția dictaturii medicale. Asta s-a întâmplat atâta timp cât virușii nu au fost nu creați sau modificați în laboratoarele totalitarismului așa cum e cazul SARAS-Cov2.

    Acest virus este folosit in scop politic pentru instaurarea unei dictaturi mondiale. 

    1. "Acest virus este folosit in scop politic pentru instaurarea unei dictaturi mondiale."

      evident da!

      se observa zilnic mantrele Fricii repetate de toti politicienii lumii , toti indemnand oamenii simpli sa trrrremure, sa trrrremure cat mai mult si sa abandoneze drepturi si libertati cat mai rapid... tremurand desigur.  

    Al treilea razboi mondial. Cu virusul, bineinteles. Ce va fi dupa? Altceva. Spun unii ca nu va mai fi nimic la fel ca inainte de virus.

    1. ce va fi dupa?

      cu o oarecare aproximatie : de covid scapam prin 2022 , de criza economica asociata... aici e mai greu, sunt mai multe scenarii putem scapa in 2022, sau 2023 iar in cel mai tampit scenariu economia mondiala se taraie pana in 2031-2032. Inca evaluez ce scenariu (economic) e aplicabil, nu mi-am dat seama clar. Pana acum sustineam ca greul se termina prin 2022. Ma tem ca m-am inselat. Faptul ca au iesit democratii in SUA e extrem de anti-business. Dar e mult de discutat pe tema asta.  

      Din punct de vedere al Comunismului 3.0 (Schwab & friends) - scapam de matracucile astea ecologiste pana in 2030-2032.  

      Deci e nevoie de rabdare pana revenim la realitate si scapam de dementii astia ecologisti si radicali si comunisti.  

      Hai sa numim ce urmeaza "deceniul pierdut"...de acord? :)  

      Dumnezeu sa ajute Romania sa scapam cat mai putin calcati in picioare economic.

      Cu cat stam mai la o parte de utopiile care urmeaza, cu atat ne va fi mai bine.  

    Cine l mai asculta pe fascistul asta traficant de arme? Un slugoi al bufonulu, un smenar care a abuzat de putere ca sa serveasca baronii Americii! Dar, daaar , in 4 zile e pa! Scapa lumea de nenorocitii astia odata!

    E incredibil ce se întâmplă la americani.

    Un președinte care a fost ales teoretic de popor e inscaunat cu mari desfășurări de forțe militare și paramilitare, să nu iasă poporul în stradă. 

    Parcă se instalează FIARA pe scaunul de domnie și nu un președinte ales democratic.

    Acest tablou sinistru, care se petrece la Washington e emblematic pentru ceea ce va urma pe planetă, aducă teroarea noului regim globalist- mondial. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb