Ponta îl laudă pe Dragnea

P.E.
Politică / 22 februarie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Fostul premier Victor Ponta susţine că liderul PSD Liviu Dragnea merge la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) de la Madrid să îşi anunţe sprijinul total şi necondiţionat pentru Frans Timmermans, să îl asigure pe acesta şi PES de faptul că nu mai merge alături de Viktor Orban şi Mateo Salvini, că opreşte ordonanţele de urgenţă în justiţie, că aplică recomandările Comisiei de la Veneţia şi că va susţine decizia PES privind candidatul pentru funcţia de procuror european.

"Breaking news - «Ponta îl laudă pe Dragnea»!!! DA - chiar vreau să îl laud când văd că face ( de voie sau nevoie, nu mai contează ) ceva bun pentru România. Liviu Dragnea merge la Congresul PES de la Madrid să îşi anunţe sprijinul total şi necondiţionat pentru Frans Timmermans - să îl asigure pe acesta şi PES de faptul că nu mai merge alături de Viktor Orban şi Salvini, că opreşte ordonanţele de urgenţă în justiţie, că aplică recomandările Comisiei de la Veneţia, că va susţine decizia PES privind candidatul pentru funcţia de Procuror European", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta susţine că, "după apelurile repetate ale PRO România, după ce a văzut că la Madrid Corina Creţu va fi invitată şi va avea speech în panelul principal de Sâmbătă ( el vineri şi Dăncilă deloc), după fuga ruşinoasă din faţa oficialilor europeni de la evenimentul din 10 Ianuarie de la Bucureşti, după ce Victor Negrescu l-a convins să nu mai asculte de opiniile peremiste şi isteroide ale celor din jurul său şi de manipulările moscovite ale Sputnik ( felicitări pentru asta lui Victor Negrescu, poate ultimul social democrat european din PSD ) - Liviu Dragnea îşi schimbă tactica de boicotare a PES şi a Uniunii Europene, îşi cere iertare pentru greşeli şi promite să nu mai aibă opinii şi atitudini contrare PES şi UE".

Fostul premier spune că, deşi l-a numit recent pe Frans Timmermans ca fiind "un duşman al României" acum Dragnea merge la Madrid să arate sprijinul său şi al PSD pentru candidatura la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Ponta menţionează că, la evenimentul major de sâmbătă, alături de premierul Spaniei va fi doar un singur social-democrat român, comisarul european Corina Creţu. "Apreciez faptul că Dragnea a acceptat să participe vineri la o dezbatere ca să susţină poziţia PSD; după câte rele a făcut puţină modestie şi umilinţă nu strică/ este jenant şi penibil faptul că Viorică Dăncilă merge la Madrid doar ca însoţitoare a lui Dragnea şi nu ia deloc cuvântul la niciun panel ( lipsind şi de la învestirea noilor miniştri de la Transporturi şi Dezvoltare)", continuă Ponta.

El aminteşte că Frans Timmermans şi-a făcut publică opinia despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi şi că de aceea Dragnea nu a comentat nimic până acum pe acest subiect. "Decizia europarlamentarilor PES este de susţinere / practic sâmbătă Dragnea este acceptat la Madrid deoarece şi el acceptă şi susţine tacit această decizie", afirmă Ponta.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. De unde stii tu Ponta, ai vorbit cu Dragnea, sau ai incredere in el?

    1. Ai plecat la prima fenta?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb