Ponta, întrevedere cu reprezentanţii SOCAR din Azerbaijan

E.D.
Companii / 14 aprilie 2014

Ministrul Energiei şi reprezentanţii SOCAR din Azerbaijan se întâlnesc azi cu autorităţile române, la invitaţia oficială a premierului Victor Ponta, pentru a discuta despre relaţiile economice bilaterale, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Delegaţia azeră este formată din membri ai companiei SOCAR, ministrul Energiei, consilierul ministrului Energiei şi membri ai proiectului Agri.

Oficialii din Azerbaijan vor avea o întrevedere cu primul-ministru, Victor Ponta, privind cooperarea dintre cele două ţări. Delegaţia va mai discuta cu: ministrul Economiei, Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, dar şi cu preşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu.

În cadrul întrevederii cu ministrul Economiei, Constantin Niţă, cele mai importante subiecte sunt legate de perspectivele proiectului Agri, oportunităţile de investiţii pe piaţa din România şi dezvoltarea proiectelor azero-române în domeniul economic. La întâlnire vor participa şi reprezentanţi ai unor companii româneşti şi vor fi abordate modalităţi de colaborare pe piaţa azeră de energie, dar şi pe alte pieţe externe.

"Europa are parte de numeroase provocări legate de diversificarea surselor de aprovizionare pentru asigurarea securităţii energetice, menţinerea competitivităţii industriei şi economiei şi dezvoltarea infrastructurii. Compania SOCAR are experienţă şi expertiză internaţională în dezvoltarea de proiecte majore, elemente ce pot contribui la îndeplinirea obiectivelor europene din domeniul energiei," precizează Rovnag Abdullayev, preşedinte SOCAR

"SOCAR România a devenit, într-un timp foarte scurt, unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de energie. Compania a investit peste 50 de milioane de euro în România şi a creat peste 320 de locuri de muncă. Vă asigur că vom continua ritmul investiţiilor şi în perioada următoare. Am demonstrat că tradiţia produselor şi serviciilor azere este o garanţie a calităţii, iar clienţii români apreciază acest lucru," spune Hamza Karimov, Directorul General SOCAR România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb