Popoviciu: Nu îmi amintesc să fi discutat recent cu preşedintele Traian Băsescu

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 31 martie 2009

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a declarat, ieri, după amânarea judecării recursului la decizia de cercetare în libertate, că nu îşi aminteşte să fi discutat recent cu preşedintele Traian Băsescu şi că informaţia potrivit căreia ar avea afaceri cu fratele şefului statului este "o speculaţie media". Întrebat dacă a discutat cu Traian Băsescu de când acesta este şeful statului, Popoviciu a spus că nu îşi aminteşte să fi discutat recent cu preşedintele.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a amânat, ieri, pentru 1 aprilie judecarea recursului procurorilor DNA la decizia de cercetare în libertate a fostului şef al DGIPI Cornel Şerban, ofiţerul DGA Petru Pitcovici şi omului de afaceri Gabriel Popoviciu.

Avocatul lui Cornel Şerban a cerut instanţei un nou termen pentru a studia dosarul şi pentru a analiza motivele de recurs depuse, luni dimineaţă, de procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. După deliberări, instanţa supremă a amânat ju­decarea contestaţiei până în 1 aprilie.

Tiberiu Dinu se retrage din funcţie

Consulul României la Milano, Tiberiu Dinu, se va retrage din funcţie înainte ca autorităţile să ia o decizie în cazul său, potrivit Antena 3. Dinu este implicat în scandalul de la DGIPI, fiind acuzat că a cerut listingurile convorbirilor telefonice ale Ministrului Sănătăţii Ion Bazac, cumnatul său, lui Cornel Şerban, fostul şef de la Doi şi un sfert.

Consulul a sosit, ieri, la Guvern, pentru a-i prezenta premierului Emil Boc clarificări cu privire la listingul telefonic invocat în cadrul anchetei la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerul de Interne. Şeful Guvernului i-a solicitat, vineri, ministrului de Externe, Cristian Diaconescu, să-l convoace la o întâlnire la Palatul Victoria pe consulul României la Milano, Tiberiu Dinu, pentru a clarifica această situaţie.

Ministrul de Externe a declarat, duminică, că deocamdată nu se pune problema rechemării, din punct de vedere diplomatic, a consului României la Milano.

Preşedintele s-a întâlnit, ieri, cu conducerile MAI şi DGIPI

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, ieri, cu conducerile MAI şi DGIPI, a declarat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Valeriu Turcan. Preşedintele ţării a declarat la sfârşitul săptămânii trecute: "Doi şi un sfert e o instituţie nereformată, îmbâcsită, care trebuie curăţată, dar nu desfiinţată, fiindcă este nevoie ca personalul din Ministerul de Interne să fie supravegheat şi să-şi facă treaba, şi nu jocuri politice şi trafic de influenţă. Asta e menirea ei".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb