Poşta Română şi Infopress SA au încheiat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea pieţei de marketing direct

Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 4 iulie 2005

Poşta Română a deschis la Odorheiul Secuiesc, în incinta Tipografiei Infopress, un centru de prelucrare aparţinînd sucursalei specializate Casa de Expediţii. În cadrul acestui punct de lucru se vor prelucra materialele publicitare editate de marile centre comerciale din România, tipărite de Infopress, în vederea prezentării, transportului şi distribuirii către destinatari.

"Prin înfiinţarea acestui punct de lucru ne-am propus să îmbunătăţim timpii de prelucrare, prin cartarea trimiterilor în funcţie de codul poştal pînă la nivel de distanţă de distribuire. Trimiterile, grupate în post pachete sau containere, vor putea fi urmărite prin sistemul de monitorizare electronică Track & Trace", a declarat Dan Mihai Toader, directorul general al Poştei Române, cu ocazia lansării parteneriatului.

Geza Petroczki, director comercial al societăţii Infopress SA, a spus: "Ne aşteptăm, în perioada următoare, la creşterea volumului de trimiteri, ceea ce va avea drept consecinţă dezvoltarea pieţei de marketing direct din România. Primii beneficiari ai parteneriatului nostru cu Poşta Română sînt marile centre comerciale, ale căror materiale publicitare vor ajunge în cel mai scurt timp către clienţi.

SC Infopress SA este lider al tiparului publicitar de mare tiraj şi al revistelor periodice din România. În urma preluării în anul 2001 a 80% din acţiuni de către fondul de investiţii Baring Central European Found şi a unei lungi perioade de investiţii în tehnologie tipografică şi infrastructură de producţie, SC Infopress SA domină piaţa din sud estul Europei. Pentru anul 2005 se preconizează o cifră de afaceri de 30 milioane de euro, din care exportul reprezintă 25%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb