Poşta Română vrea să devină unul dintre principalii jucători pe piaţa serviciilor bancare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 19 decembrie 2013

Grupul financiar Intesa Sanpaolo (Italia) vrea să furnizeze pe piaţa românească, sub brandul "Poşta Română", servicii bancare şi financiare prin intermediul celor peste 5.600 de oficii ale operatorului naţional poştal, cele două părţi fiind în negocieri pentru încheierea unui acord.

"Compania Naţională Poşta Română şi grupul Intesa Sanpaolo demarează negocierile în vederea încheierii unui acord bilateral privind vânzarea de servicii bancare şi financiare în cadrul oficiilor poştale Poşta Română şi sub brandul < Poşta Română >", se arată într-un comunicat al Poştei.

Cu o reţea de peste 5.600 de sucursale, compania deţine cea mai mare acoperire la nivel naţional de pe piaţa serviciilor poştale, comparabilă cu nivelul de acoperire al celor mai mari operatori de pe piaţa bancară.

Directorul executiv al CNPR, Alexandru Petrescu, a declarat: "Odată cu lansarea unui portofoliu de servicii financiare distribuite sub brand-ul propriu, Poşta Română va deveni în următorii ani unul dintre principalii jucători pe piaţa românească a serviciilor bancare. Ne propunem ca acest parteneriat să înlesnească accesul la serviciile bancare şi financiare pentru toţi cetăţenii români si să genereze o sursă solidă de venit pe termen lung pentru companie. Completarea actualei oferte de produse şi servicii a Poştei Române cu servicii financiar-bancare face parte din strategia pe termen mediu şi lung asumată de acţionarii companiei. Este un proces probat cu succes de alte administraţii poştale naţionale europene iar Poşta Română nu va face excepţie de la acest trend. Ne aşteptăm ca < Poşta Română Servicii Financiare > să impacteze major piaţa bancară, în perspectiva dezvoltării economice şi sociale a României".

Prin diversificarea activităţilor, Poşta Română are ca obiectiv, pe de o parte, extinderea propriei baze de clienţi, iar pe de altă parte promovarea incluziunii financiare, ajungând în zonele geografice cele mai îndepărtate alături de un partener care are o lungă istorie pe piaţa financiară şi bancară europeană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb