Postul de director al Direcţiei de Ştiri din TVR - scos la concurs

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 19 iulie 2005

Televiziunea Română scoate la concurs postul de director al Direcţiei Ştiri, după ce Consiliul de Administraţie a aprobat, în şedinţa de vineri, 15 iulie 2005, comisia de evaluare a candidaturilor, a informat, luni, Departamentul de Comunicare şi Reprezentare al Televiziunii Publice, citat de Rompres.

Din comisia de examinare propusă şi aprobată de Consiliul de Administraţie al TVR fac parte şapte persoane: trei membri ai consiliului - Tudor Giurgiu (preşedinte-director general al TVR), George Pruteanu (membru în Consiliul de Adminis-traţie al TVR), Anne Marie Jugănaru (membru în Consiliul de Administraţie al TVR) - şi patru persoane din afara instituţiei, pînă în acest moment acceptînd propunerea Ioana Avadani (director CJI) şi Mihai Coman (decan al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării).

"Organizarea concursului este doar prima mişcare dintr-un şir de decizii ce trebuie luate la Ştiri - formarea unei echipe manageriale puternice şi eficiente, restabilirea legăturilor de colaborare între oamenii de la Ştiri, readucerea Jurnalului TVR printre emisiunile informative în care telespectatorii cred. Echipa Jurnalului, care zilele acestea a trecut cu brio proba de foc a ediţiilor speciale şi teledonurile în cadrul campaniei "Învinge apele", trebuie să-şi regăsească echilibrul şi dorinţa de a face jurnalism de calitate", a declarat preşedintele-director general al TVR, Tudor Giurgiu.

Condiţiile de înscriere la concurs sînt următoarele: studii superioare de specialitate, experienţa în mass-media de minimum 3 ani, experienţa managerială de minimum cinci ani sau experienţă în TVR de minimum cinci ani, cunoştinţe de jurnalism, management general, legislatie în domeniul audiovizualului, cunoaşterea a două limbi de circulaţie internaţională, cunoştinţe de operare calculator. De asemenea, candidaţii trebuie să declare, pe propria răspundere, că nu au făcut parte şi nu au colaborat cu poliţia politică.

Probele de concurs vor consta în evaluare psihologică şi managerială (evaluator extern), test scris la limba străină, prezentarea unui proiect managerial specific postului, de maxim zece pagini. Anunţurile de concurs vor fi publicate pe site-ul www.tvr.ro, pe intranet, la aviziere (în interiorul instituţiei, la intrarea Pangrati a TVR) şi în presa scrisă centrală, în perioada 18 iulie - 1 august 2005. Candidaţii vor putea solicita informaţii suplimentare la Departamentul Resurse Umane şi vor putea consulta fişa cadru a postului.

Postul de director al Direcţiei Ştiri a rămas vacant la data de 11 iulie 2005, ca urmare a demisiei lui Lucian Sîrb din această funcţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb