Prefectul de Constanţa propune testarea rapidă a turiştilor care intră în staţiune

I.M.
Miscellanea / 5 mai 2020

Prefectul de Constanţa propune testarea rapidă a turiştilor care intră în staţiune

Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu propune testarea rapidă a turiştilor care intră în staţiune. Niculescu a declarat marţi, după o întâlnire cu reprezentanţii patronatelor din turism, că a făcut o propunere în acest sens şi aşteaptă reacţia Ministerului Sănătăţii.

"Este evident pentru toată lumea că niciun sector al economiei judeţene nu va rămâne neafectat de această pandemie. Încercarea noastră este de a găsi soluţii pentru a sprijini agenţii economici şi că aceste măsuri să vină în sprijinul lor. Primii turişti pe litoral vor veni atunci când ordonanţele militare vor prevede acest lucru. Vom face o testare a turiştilor care intră într-o staţiune turistică. Sunt mai multe variante în discuţie(...)Este doar un scenariu, să vedem cum va reacţiona şi Ministerul Sănătăţii. În perioada ce urmează se vor face propuneri în vederea condiţiilor de după 15 mai", a declarat George Niculescu, citat de replicaonline.ro.

Prefectul de Constanţa susţine că dacă testarea s-ar extinde pentru toate persoanele care intră în staţiune, riscul de cotractare a virusului ar fi foarte restrâns. Acesta se referă la testele rapide.

"Sper să se clarifice cât mai repede aceste chestiuni pentru ca operatorii economici să aibă timp să îşi ia toate măsurile, în cazul în care redeschiderea se va face curând. Vom trimite cât mai repede propunerile la minister. În ceea ce priveşte achiziţionarea acestor teste pentru turişti, presupun că va fi un efort comun. Am văzut deschiderea din partea reprezentanţilor economici de a contribui pentru efectuarea acestor teste. Sunt costuri pe care ei şi le asumă, tocmai pentru a aduce servicii de calitate şi în condiţii de calitate pentru turişti. De asemenea, trebuie compensate de nişte măsuri fiscale, atât la nivel local, cât şi la nivel central", a mai spus Niculescu, potrivit Hotnews.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Primăria sectorului 6 dorește să oblige lumea să intre în parc, deci în aer liber, cu masca pe figura, iar pe o banca sa nu poată sta decât membri aceleiași familii. Ați auzit ceva mai imbecil?

    Da Doamne sa nu prindă și Bucătăreasa idei similare, cine știe ce-i mai bese mintea puțină pe care o are. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb