Premier Restaurants România: "McDonald's deschide restaurantul cu numărul 101 în România"

T.B.
Companii / 20 decembrie 2023

Premier Restaurants România: "McDonald's deschide restaurantul cu numărul 101 în România"

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's® în România, îşi extinde reţeaua prin deschiderea unităţii cu numărul 101, în Botoşani. Noul restaurantul de tip Drive-Thru este primul McDonald's® din oraş, iar investiţia s-a ridicat la aproximativ 7 milioane de lei, se arată într-un comunicat al Premier Restaurants România, remis redacţiei.

Amplasat pe Calea Naţională 356, acesta are un design modern şi o suprafaţă generoasă de aproximativ 400 de metri pătraţi, cu o capacitate de 98 locuri la interior şi 72 de locuri pe terasă, relatează sursa menţionată. Astfel, clienţii au la dispoziţie numeroase opţiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, pot comanda prin serviciul de McDelivery sau pot lua la pachet, prin linia de Drive-Thru, potrivit sursei. Pentru cei pasionaţi de cafea şi deserturi, spaţiul dispune şi de McCafe®, informează compania.

McDonald's® Botoşani este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea şi servirea produselor, se mai arată în comunicat. Printre inovaţiile disponibile se numără ecranele digitale de afişare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât şi la Drive-Thru şi kioskurile digitale de comandă, conform sursei citate. Acestea permit clienţilor să plătească contactless, fie prin telefon sau card, iar utilizatorii aplicaţiei McDonald's® pot beneficia de oferte prin scanarea codului QR, adunând puncte de loialitate, precizează sursa.

Noul restaurant reafirmă angajamentul companiei pentru practicile sustenabile, arată datele comunicatului. Alături de coşurile de colectare selectivă, acesta are integrate şi panouri fotovoltaice pe acoperiş, concepute să genereze energie pentru consumul propriu, potrivit sursei. Restaurantul McDonald's® Botoşani este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul 00:07 - 24:00 şi non stop pe linia de drive, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb