Premierul Cîţu l-a revocat din funcţie pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu

J.P.
Politică / 14 aprilie 2021

Premierul Cîţu l-a revocat din funcţie pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu

Actualizare - Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu... Citeşte mai mult

---

Ministrul sănătăţii Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîţu, în urma discuţiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, în această dimineaţă. Barna va ocupa funcţia de ministru interimar al sănătăţii.

Comunicatul oficial al premierului Florin Cîţu: "Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi".

Opinia Cititorului ( 51 )

  1. Cat de nesimtiti sunt astia de la USR, bai tatutzu... cat tupeu, cat hitlerism au in sange.. incredibil.

    Te utii si te freci la ochi.. nu alta.  

    1. Am scapat de prost. Pleaca toata gasca de habarnisti USR-isti de la minister nu? Incompetenta ucide, nu?

      de Arafat nu zici nimic!

    L-a trimis la lada de gunoi adica unde este locul lui. Useristii/bolsevici vor incepe circul.

    Decizia il va termina si pe Barna!

    Tragedia este ca se joaca politic pe numarul mortilor si a celor de la ATI, dar si pe sanatatea generala a populatiei!

    1. foarte bine

      sa fie dat Barna pe razatoare 

    Mi-ai facut ziua mai buna domnule Citu, locul lui Voiculescu este in strada cu acei protestatari care au doar "scoala vietii"

    1. locul USR-PLUS e in afara ROmaniei (nu doar in afara structurilor de conducere) in masura in care majoritatea daca nu toate deciziile lor au o puternica vana anti-romaneasca.

      nu te grabi , acusi il vezi pe pieleanu sri cu sondaje vizate in padure , care ar arata ca usr creste usor , dar sigur in sondaje , iar la viitoarele alegeri , iarasi sts , ii va vota .

      posibil ...

      usr si plus sunt partidele serviciilor .... si copiii sugari stiu asta deja  

    aiti dezamagit crunt alegatorii usr (exceptand postacii , lichelele oportuniste care calca peste morminte si voi ciocoi noi fara obraz fata de romani si promisiunile facute)!

    performanta rara sa scarbiti o tara intreaga si inca sa continuati mizeria de interlopi politruci fara Dumnezeu si tara, care nu are nimic comun cu tinerii si ceilalti care au avut incredere in voi, nimic cu romanii care vor ceva in prezent si pentru viitor

    rusine 

    ALTUL MAI GRAS

    PE ,, ĂSTA " L - AU RAS . 

    Nu se mai poate cu ei!

    1. De cel care a girat intrarea USR-PLUS la guvernare, adica KWJ, cel care si-a dorit ,,gu-wernerul meu" !!!

      Sunt inevitabile!

    o decizie buna.

     

    usr-plus trebuie tinuti extrem de departe de putere, cat mai departe, datorita caracterului lor complet toxic pentru Romania. 

    daca usr-plus s-ar retrage de la guvernare promit ca deschid o sampanie - ar fi cea mai grozava chestie care s-ar putea intampla !  

    implicatiile ordinului ministerial publicat de voiculescu si semnat de paparuda de moldovan erau urmatoarele: se intra mult mai usor in carantina si se iesea din carantina mult, mult mai greu = ceea ce marea impactul economic asupra comunitatilor si asupra Romaniei. Si totul s-a petrecut pe la spatele lui Citu de parca era USR-PLUS stat in stat si ei nu aveau un sef la randul lor - pe prim-ministru.  

    Bine le-a facut!

    Afara din guvern cu USR-PLUS - carpele neo-marxiste, continuatorii bolsevismului acid!  

    1. Da mai inteligentule.Din nefericire aici este pe viata si pe moarte.Poti sa-ti f.ti impactul economic daca esti mort.NUMAI carantina pana la realizare vaccinarii unui mare procent,ne vor scapa de boala.Mai saraci dar vii !!!Trolule.

      De pe la valul 7 cu tulpine sudaneze si filipineze nu te mai scapa vaccinul bai ciumete.

      USR si PLUS actioneaza aproape la comanda directa a WEF (sinecura lui Klaus Schwab) prin proxy-ul organismelor de la Bruxelles.

      Nu virusul e grija. Grija e folosirea virusului pe post de sperietoare pentru realizarea visului arzator al neomarxistilor : Marea Resetare economica pentru o noua economie verde, cu amprenta scazuta de carbon.  

      Si marea resetare presupune mai intai demolare economica.  

      Problema e ca Romania NU ISI PERMITE acest lux. Al carantinei.  

      Deci USR si PLUS se pot duce dracului de unde au venit ca mucegaiul peste poporul roman ! Economia Romaniei trebuie lasata sa functioneze ! Un virus cu mortalitate de 1.7% nu e voie sa inchida o economie! Acest fapt nu s-a intamplat in 6000 de ani, bai nefericit neomarxist! Deci nici in timpul Ciumei Negre nu s-a inchis economia! Nici in WW1 sau WW2 nu s-a inchis economia!  

      Si sa fim de acord sa inchida economia un guturai la plamani !? Bai sunteti nebuni ?  

      Mortalitatea pe covid (cu tot cu batrani si comorbiditati e de maxim 1.7% !!!!!!!)  

      Economia Romaniei trebuie sa pompeze putere in continuare!  

      In rapoartele mele interne de la banca unde lucrez Goldman Sachs a avansat pentru Romania o evolutie a PIB pt 2021 de .... + 9.0 % cu conditia sa nu ne mai jucam de-a carantina (daca se poate nici macar zonal sau la nivel urban... nu ma refer la toata tara!) .  

      9 % !!!! E pronostic real Goldman Sachs! Am avut rapoartele in fata ochilor!  

      Baaaai ! Nu e ciuma! E un rahatel de virus modificat in laborator!  

      Facem Romania racheta ma daca nu mai inchidem economia! TOTI IN LUME SCAD, ROMANIA URCA SI POMPEAZA CU FORTA SI SCARBA PESTE CADAVRELE NEOMARXISTILOR!  

      ASA SA NE AJUTE DUMENZEU!  

      de asemenea am informatii interne ca se pregatesc fonduri de aproape 100 miliarde de euro sa intre in Romania in urmatorii 2-4 ani.

      fonduri de investitii directe . nu ma refer la glume birocratice gen fonduri europene 

      Romania a atras atentia unor jucatori importanti prin yield-urile si ROI-urile (return of investment) asociate business-urilor de aici.  

      si dupa urmatorul "sughit"economic (cand se creeaza oportunitatea intrarii lor) o sa vedeti bani ca la nebuni intrand in Romania.  

      Dar miza noastra a romanilor e sa facem "sughitul" ... un sughit economic cat mai mic. Ca sa nu fim cumparati cu un discount de neam prost. Cu cat scadem mai putin (sau deloc de preferat , spre greata neomarxistilor de la USR-PLUS) cu atat ajungem si mai sus mai apoi.  

      Si asta inseamna multe, dragi prieteni .. inclusiv salarii puternic ajustate in sus.  

      Citu si PNL ! NU mai acceptati politici de tip Great Reset! Nu e voie!  

      In istorie asa stiu ca s-a intamplat in viitorul proxim : cand altii scadeau ca la nebuni , Romania urca ca la nebuni!  

      Mai oameni buni, aduceti in realitate si in prezent viitorul ! Eu vi l-am zis, voi faceti-va treaba si aduceti-l in realitate!  

      CAND ALTII SCAD, ROMANIA DOAR VA CRESTE!  

      Tulai Doamne! Mai pune un rand de sarma la gardul ala.Ca tare multi scapa!!!

      tulai Doamne! nu e un argument bun.

      Ai uitat sa ne spui unde este rezistenta si suportul, baiatul meu. Si Fibonacci? Te-ai lasat pe tanjala politica?

      viziunea costa - mai ales in timpurile astea

      long term (ca serviciu gratuit) am precizat ca atmosfera e pro-risc dar ... we are running on fumes ca sa zic asa...  

      am dat un indicator valoric (la fel ca serviciu gratuit) dupa care sa va orientati: topul pe SP500 va fi undeva pana la 4800-4950 puncte. Dupa care avem un bear market pana la 1550-1650 puncte in interval de 12-18 luni.  

      avand in vedere statutul gratuit al informatiilor... pentru un cunoscator (ma refer la cititori) cred ca am zis deja enorm de multe. Cand zic cunoscator cititor , ma refer la cineva care e un obisnuit al bursei (si al Bursei :D ) si detine, are formata deja o logica intermarkets. Adica daca eu dau o piesa de puzzle respectivul cititor sa inteleaga deja indirect ce am zis de eur/usd, eur/ron, titluri de stat, etc.  

      ca mura in gura se da doar pe bani :)  

      serviciile gratis cheama implicare si studiu si din partea voastra.

      pai nu ? :)  

      Alt prost

    Pe langa vestea buna cu vv, iata ca mai vine una, le fel de buna. Se lucreaza la cip. Erau cativa cretini tefelisti care faceau misto de tema asta. Sa vedem ce cretinatati mai debiteaza.

    Oamenii de știință din Pentagon au inventat un microcip care, odată introdus sub piele, detectează dacă pacientul dezvoltă Covid-19, scrie The Independent. Cipul testează încontinuu sângele beneficiarului și, dacă se constată prezenţa virusului, declanşează o alertă, iar posesorul îşi poate face un test, pentru confirmare. 

    ”Este un senzor, îl introduci sub piele şi ce-ţi spune este că există nişte reacţii chimice în corpul tău, iar acel semnal înseamnă că vei avea simptome mâine.”, a explicat Matt Hepburn, cercetător la Pentagon. 

    1. asumand ca nu ai 70-80 de ani... daca iti zic ca in timpul vietii noastre o sa traim cu un mare om , aproape la fel de mare ca Iisus , ma crezi? Daca e sa plec urechea la ce a prezis Sundar Singh despre Romania trai momentele de mizerie umana si decadere nationala inainte de aparitia Marelui Om din nordul tarii care va ridica Romania si intreaga specie umana catre noi varfuri !

      Avand in vedere contextul (cuvintele lui SIngh "intreaga noua specie umana catre noi varfuri") cred ca din Romania va veni omul care se va impotrivi si va invinge pe satanistii care vor sa cipeze oamenii si sa ii faca sclavi tehnologici!  

      De la noi se ridica Iisusul deasupra intregii Lumi.  

      Si asta ma face clar mandru ca sunt roman!  

      De la noi va izvora libertatea lumii ! E un mare lucru chestia asta!  

      inca un rand de sarma,va rog

    si daca vine alta otreapa gen wiener , cum se aude , si care-i este frica si de umbra lui , si care nu poate macar sa aiba o opinie pentru lucruri simple , daramite sa ia decizii importante , ce s-a rezolvat ? demisia , intregului guvern , partas la toate relele !

    ...

    1. pai nu ca ce rahat de ordin au dat vociulescu si uscata aia in monitorul oficial poate fi oricand anulat prin alt ordin tot in monitorul oficial.

      e foarte ok si legal.  

      doar s-o si faca!  

      Intrebarea este:o vor face?Mie mi se pare ca le place sa scoata castanele din foc cu mana altuia.Oare Citu chiar nu a stiut?Vom vedea ce urmeaza,daca ordinul este anulat inseamna ca nu a stiut,daca nu este anulat inseamna ca a stiut si profita de situatie.Nici in PNL nu zaresti patrioti.Toti sunt o apa si-un pamant,parca nu s-au nascut si au crescut in tara asta.In opinia mea,cei mai nenorociti oameni sunt aceia care ridica mana la parintii lor si cei care isi tradeaza tara.

      Da, Citu chiar nu a stiut.

       

      De asta l-au apucat toti dracii aia mari (de perioada a postului) si i-a ars pe amandoi.  

      Ca Voiculescu si uscata de Moldovan au aranjat ei frumos pe la spatele lui Citu si l-au facut sa apara ca un prost ca si cum nu ar fi seful Guvernului.  

      Ceea ce (pe buna dreptate) l-a scos din sarite.  

      Pai gandeste-te... Citu se imprumuta, face scamatorii economice ...SI REUSESTE! sa ne scoata economic mai putin ciufuliti decat altii... si ... dupa aia sa ne bage in carantina iar. ... cand chiar el a zis ca nu va mai fi carantina. Ceva nu e logic, nu crezi?  

      Satanistii aia de la USR-PLUS chiar ii cred in stare sa dea cu picioarele cu rautate in Romania pentru ca nu le pasa - inima lor si mintea lor e intr-un sertar rece la Bruxelles. Ei nu iubesc Romania.

      Cei de la USR-PLUS considera Romania ceva mic, inferior, rau, prost care trebuie "neaparat" revolutionat conform cadrelor si ideilor de acolo de unde rasare lumina - de la Bruxelles ! ... Sa iti fie frica de oamenii astia asa .... extremisti, anti-romani.... inainte de 1989 isi luau lumina de la Moscova. Foarte periculosi oamenii astia, sunt neam si au samanta de tradatori de tara doar pentru ca asa le zic strainii !  

      Bai tontule, Citu este un semianalfabet economic.

      Romania profita de comportamentul criminal al lui Isarescu care tine dobanda cu aproape 2% sub rata reala a inflatiei. Cu mult mai rau ca America sau UE. 

      l-am cunoscut personal in ING.

      nu e prost.  

      chiar deloc as spune.  

      e pur si simplu "alta specie" fata de profilul clasic de politician birocrat infect, de cariera.  

      eu am incredere in el.

    Decizia aia referitoare la carantinarea oraselor pe care au lasat-o pe final arata cat de dificila e situatia.

    Daca este aceptata, inseamna ca aveau dreptate. (Si atunci, de ce i-au dat afara?) 

    Daca este revocata, remane de vazut cine isi asuma ce urmeaza. Pentru ca senzatia mea este ca de la nivel de ministerul de Sanatate lucrurile nu arata roz deloc. Sa vedem cat de bine se gestioneaza / mascheaza situatia. 

    1. In tampenia aia de Ordin scria de "carantinare zonala" (adica orase mari + imprejurimi, la pachet)... ori noi NU avem zone administrative clar delimitate in Romania decat in imaginatia bolnava a neomarxistilor lu Barna.. in rest nu sunt. Cand om avea, atunci da.. se poate face numai ca trebuie regandite criteriile.. ca paturile la ATI din Bucuresti sunt ocupate cu bolnavi de COVID din toata tara + ce nu au mai incaput prin judetele invecinate, deci nu poti carantina capitala, numarand paturile ocupate din spitalele din Bucuresti decat in imaginatia bolnava a lui Vlad Voiculescu.

      Idem.. sunt orase mici cu comune in jurul lor, denumite SF in Ordin drept "alte zone" (total aberant) in care se testeaza putin si sporadic de praf ce sunt localitatile respective la toate capitolele si pentru faptul ca, in Romania testarea NU se face gratuit.. Ori, nu poti sa depunctezi o zona rurala, calificata la "alte zone" pentru faptul ca, prin virtutea inapoierii economice se testeaa putin pe ulita centrala.  

      E numai imaginatia bolnava a Andreei Moldovan in acel ordin.. nu s-a consultat cu nimeni.

      In Romania nu avem "zone metropolitane" si "alte zone", nu sunt prevazute in nicio lege.  

      E destul de OK ordinul ala si formula aia pare sa aiba ceva logica.

      e ucigas economic acel ordin si ar trebui distrus si ars bucatica cu bucatica!

      actioneaza ca un asasin economic !  

      conform acelor valori si mecanisme e foarte usor de intrat in carantina si extrem de greu de iesit! Asta ne-ar fi demolat economic!  

      Esti si tu printre tradatorii neomarxisti care urasc Romania si il iubesc pe Schwab si Gates!?!?!?

      Exact!Daca te iei dupa acel ordin,imediat se strang 60 -70 de puncte si majoritatea localitatilor intra in carantina.Chiar nu pot intelege ce se intampla!In valul al doilea am avut si 11 mii de cazuri pe zi.Acum am avut si doua mii si ceva de cazuri noi intr-o zi,trei mii si ceva in alta zi.Tot o dau astia cu cazurile grave,ambulantele asteapta la poarta spitalului,la ATI nu mai sunt locuri ,transforma toate spitalele in spitale care trateaza cazuri cu Covid,etc.Persoanele bolnave de alte afectiuni, in afara de Covid ,nu au dreptul la viata?In plus,de vaccinat se vaccineaza si cu toate acestea se creaza o presiune uriasa asupra psihicului populatiei.Situatia trebuie sa fie detensionata fiindca asa nu se mai poate!

      Mincinosii astia vand frica cu discount masiv.... sa ajunga la toti !

      Pana si sugarii sa faca ochii mari in fata balaurului de virus!  

      Pe vremea cand erau peste 10 000 de cazuri pe zi, nu existau teste antigen de facut acasa.

      Acum exista si costa doar 25 lei. Cei mai multi infectati stau acasa, nu anunta si spera sa fie printre cei 80% care trec mai repede prin boala.

      Cifrele nu mint. In realitate sunt peste 2000 de bolnavi care ar avea nevoie de terapie intensiva. Peste 1500 in ATI si vreo 800 in sectiile UPU transformate in saloane pe semi-terapie intensiva. 

      Să le plătească statul, daca vrea neomarxism.

      Problema cu testele nu e totuși una de bani ci de faptul că, dacă ieși cumva pozitiv la test, mai rău te complici, trebuie sa interactionezi cu sistemul hitlerist, ticălos, care închide oameni în spitale așa că preferi să eviți. Staul român e de evitat.

      Așa că, poți fi purtător și răspândac darsi mul vaccinat oare fi la fel deci nu văd rostul la tot bâlciul.  

      Cand erau peste 10 000 de cazuri pe zi,in realitate erau mult mai multe cazuri,nu erau nici teste antigen,nu se faceau nici atatea teste RT-PCR,rezultatele veneau in cateva zile,timp in care oamenii circulau,nu erau carantinati sau izolati.Au fost multe persoane care erau aproape sigure ca au Covid si nu au vrut sa se duca sa se testeze de frica izolarii.Au dus boala pe picioare.Acum,cu testele antigen pozitive,degeaba stau acasa daca nu se odihnesc.Multi trebaluiesc,nu se hranesc si nu hidrateaza corespunzator,suprasolicita organismul si de aici apar toate complicatiile.Si eu si sotul meu am avut infectie Covid anul trecut.El are diabet zaharat tip 2,are montate 5 stenturi pe coronare,e supraponderal dar a trecut cu bine prin boala fiindca a respectat indicatiile.Nu a necesitat internarea in spital nici el,nici eu.

    Prin această decizie tragica, cei 23 de consilieri ai lui Voiculescu vor rămâne pe drumuri.

    1. cu totii lacrimam in cor...

      :) 

      mars cu verzele de Bruxelles afara... din gradina Maicii Domnului! :P :)) Lol !

    0 barat acest individ la fel ca și șeful grupului parlamentar și șefu Bârna. Cioloș măcar are decenta sa tacă. Ăștia dacă mai vorbesc mult vor dispărea ca partid și vor ajunge acolo unde le este locul - la lada de gunoi a istoriei.

    1. pai?

      si nu ar fi mai bine sa dispara?  

      eu asa sunt de parere. 

      ce cauta serviciile sa aiba instrument in viata politica?  

      sa suga si mai multi bani ? sa aiba legi in favoarea lor?

      e un masiv conflict de interese ca serviciile sa aiba organ politic in Parlament.  

    România este condusa de incompetenți. Incompetenta ucide. România are nevoie de o schimbare profunda de sistem. Partidele politice nu mai sunt o soluție. Trebuie gândit alt sistem politic.

    1. PNL si usr/plus sa se duca la gunoi. Ai dreptate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb