Premierul Dăncilă, vizită de lucru la Strasbourg

E.M.
Internaţional / 14 ianuarie 2019

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă şi membri ai Guvernului efectuează astăzi şi mâine o vizită de lucru la Strasbourg, la Parlamentul European, pentru a prezenta priorităţile României în mandatul de şase luni la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Azi, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va avea o întrevedere, de la ora 17:00, cu Andrey Novakov - coordonator al Comisiei pentru Dezvoltare Regională din Parlamentul European (REGI). La rândul său, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, se va întâlni cu vicepreşedintele Parlamentului European, Sylvie Guillaume, (la ora 18:00), precum şi cu preşedintele Conferinţei Preşedinţilor de Comisie, Cecilia Wikstrom (de la ora 19,00).

Începând cu ora 20:30, delegaţia guvernamentală condusă de premierul Viorica Dăncilă va participa la cina oficială oferită de preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, informează Agerpres.

În cursul zilei de mâine, premierul Viorica Dăncilă va fi prezentă în plenul Parlamentului European, în timp ce membrii Cabinetului său au programate alte întâlniri bilaterale cu oficiali europeni.

Delegaţia guvernamentală condusă de premierul Viorica Dăncilă va sosi la sediul Parlamentului European la ora 14:30. Intervenţia prim-ministrului român în plenul PE este prevăzută pentru ora 15:00, anterior fiind programată o întâlnire a delegaţiei ţării noastre cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

Viorica Dăncilă şi Antonio Tajani vor susţine declaraţii comune de presă la ora 17:00, conform programului anunţat de Guvern.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb