Premierul Viorica Dăncilă, chemată săptămâna viitoare în Parlament, la "Ora premierului"

D.I.
Politică / 26 martie 2018

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, astăzi, ca premierul Viorica Dăncilă să vină marţea viitoare în plenul Parlamentului, la "Ora premierului", după ce PNL a solicitat ca aceasta să vină şi să le spună românilor unde sunt banii din creşterea economică, "ce se întâmplă cu ţara" şi "încotro se îndreaptă", informează News.ro.

Săptămâna trecută, solicitarea PNL ca premierul Dăncilă să dea explicaţii de la tribuna Parlamentului a fost respinsă de Biroul permanent, dar a fost reluată în şedinţa de astăzi şi a fost acceptată.

Anunţul a fost făcut de către secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop, care a precizat că Viorica Dăncilă este aşteptată în plen în 3 aprilie.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, anunţa săptămâna trecută că liberalii i-au cerut preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, printr-o scrisoare, să îi permită premierului Viorica Dăncilă să vină la tribuna Parlamentului şi să le spună românilor unde sunt banii din creşterea economică, "ce se întâmplă cu ţara" şi "încotro se îndreaptă".

Raluca Turcan a precizat: "Liviu Dragnea nu-i permite premierului Viorica Dăncilă să le vorbească românilor de la tribuna Parlamentului, asta e singura concluzie. PNL a solicitat conducerii Camerei Deputaţilor ca, în baza regulamentului, în prima zi de luni a fiecărei luni, premierul să vină la ora Guvernului şi să explice românilor ce se întâmplă cu ţara, încotro merge ţara".

Turcan susţine: "Invitaţia se numeşte simplu: «Cu permisiunea domnului Liviu Dragnea, doamna premier Dăncilă să vină să le spună românilor unde sunt banii din creşterea economică». Este o solicitare firească, pe care o aşteaptă foarte multă lume, Parlamentul, din păcate, în ultima perioadă, s-a transformat în locul unde fie se tranşează nişte urgenţe improvizate de către actuala guvernare pentru a mai cârpi din promisiunile nefondate făcute în campania electorală, fie în forul unde încearcă să controleze Justiţia şi să-şi apere penalii. Este nefiresc ca această instituţie să nu slujească cetăţeanul.(...) Interesele sunt afectate de haosul economic sunt afectate de toate modificările făcute în plan economic de pierderea fondurilor europene, de lipsa banilor pentru investiţii publice".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb