Premiile SIVECO pentru cercetare în eLearning

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 noiembrie 2008

Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual promovează tehnologiile moderne în educaţie şi cercetare

În perioada 31 octombrie - 2 noiembrie a avut loc la Constanţa cea de-a VI-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Învăţământ Virtual concomitent cu cea de-a treia ediţie a Conferinţei Internaţionale de Învăţământ Virtual. Organizatorii au fost Universitatea din Bucureşti, Universitatea "Ovidius" din Constanţa şi compania SIVECO România.

Conferinţele au avut ca temă principală promovarea tehnologiilor moderne în educaţie şi cercetare "2010 - Către o societate a învăţării şi a cunoaşterii - 2030".

Cele două evenimente s-au adresat specialiştilor, cercetătorilor, profesorilor, studenţilor şi elevilor cu preocupări în domeniul tehnologiilor educaţionale susţinute de modele, metodologii şi soluţii software.

Evenimentul a gpzduit şi o expoziţie în cadrul căreia producători de soluţii de eLearning şi software educaţional precum şi manageri ai programelor de instruire adresate cadrelor didactice au prezentat cele mai noi tendinţe la nivel mondial, ce pot fi regăsite acum şi pe piaţa din România. Premiile CNIV acordate de SIVECO România au vizat recompensarea celor mai bune lucrări ce s-au remarcat printr-o cercetare riguroasă şi elaborarea de produse software inovative pentru educaţie. Compania SIVECO România a oferit 3 premii: Premiul de excelenţă "Centrul Virtual de Excelenţă SIVECO" - participarea unui autor la cea mai importantă conferinţă de eLearning din Europa -Educa BERLIN 2008, împreună cu echipa câştigătoare de la Cupa SIVECO2008, Premiul de creativitate "SIVECO" - un calculator NoteBook HP si 6 Premii de popularitate "SIVECO" - constand in Hard Disk-uri externe.

"Atât conferinţa naţională cât şi cea internaţională de învăţământ virtual se bucură de o participare din ce în ce mai numeroasă şi reprezentativă din punct de vedere al conţinutului lucrărilor prezentate. Calitatea acestora, cu precădere a celor din mediul preuniversitar românesc, indică preocupări didactice şi proiecte şcolare cu nimic mai prejos decât orice demers similar petrecut oriunde în ţările considerate avansate educaţional. Cred că în România putem vorbi despre existenţa unei puternice comunităţi eLearning, bazată pe cunoaştere. Învăţământul bazat pe proiecte este daja o realitate în multe şcoli şi licee dacă analizăm cu atenţie tipologia lucrărilor prezentate atât din punct de vedere conceptual, ştiinţific dar şi din punct de vedere al rezultatelor prezentate la această ediţie a conferinţei", a declarat Radu Jugureanu, AeL eContent Manager în cadrul SIVECO România.

SIVECO România este un nume consacrat la nivel naţional şi internaţional în domeniul IT&C şi al soluţiilor de eLearning, compania contribuind direct la crearea şi dezvoltarea societăţii informaţionale, prin numeroase proiecte complexe. Anul viitor cele două Conferinţe de Învăţământ Virtual CNIV 2009 şi ICVL 2009 se vor organiza la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2009.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb