Presă: Harris acceptă regulile pentru dezbaterea cu Trump, inclusiv microfoanele tăiate

A.F.
Politică / 5 septembrie

Presă: Harris acceptă regulile pentru dezbaterea cu Trump, inclusiv microfoanele tăiate

Echipa de campanie a candidatului democrat la Preşedinţia SUA Kamala Harris a acceptat regulile dezbaterii de săptămâna viitoare cu republicanul Donald Trump, inclusiv "tăierea" microfoanelor când nu este rândul unui candidat să vorbească, a declarat o sursă care cunoaşte subiectul, citată de Reuters.

Dezbaterea ar fi prima între Trump şi Harris, care a preluat candidatura democrată de la preşedintele Joe Biden după decizia acestuia din 21 iulie de a se retrage, în urma unei prestaţii ezitante la o dezbatere cu fostul preşedinte, la finalul lunii iunie.

Sursa, care a refuzat să fie identificată, a afirmat că echipa de campanie a lui Harris încă mai speră că vor fi momente în care ABC News, care va găzdui dezbaterea din 10 septembrie, va fi forţat să deschidă microfoanele şi să îi lase pe candidaţi să răspundă.

Ascensiunea lui Harris a dat o nouă energie campaniei democraţilor, care aveau îndoieli privind şansele lui Biden.

Sondajele au arătat că Trump avea un avans faţă de Biden, însă Harris a trecut înaintea candidatului republicat în unele sondaje de opinie naţionale.

În weekend, Harris i-a cerut lui Trump să participe la dezbaterea cu ea cu microfoanele deschise pe tot timpul evenimentului.

Aşa-numitele "microfoane fierbinţi" (deschise) pot ajuta sau pot dăuna candidaţilor politici, suprinzând comentarii nonşalante care uneori nu ar fi fost destinate să fie publice. Microfoanele "tăiate" previn întreruperea unui candidat de către celălalt.

Consilierul lui Trump Jason Miller a afirmat că este încântat că Harris şi echipa sa au acceptat regulile.

"Americanii vor să îi audă pe ambii candidaţi când îşi prezintă viziunea alegătorilor, fără povara a ceea ce a fost", a spus el. "Fără notiţe, fără aşezat, fără întrebări primite în avans", a adăugat el.

Candidatul democrat la funcţia de vicepreşedinte Tim Walz şi candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte JD Vance au fost de acord cu o dezbatere, la 1 octombrie, la CBS News.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Este extrem de greu sa vedem un Trump reinventat . Este imposibil sa nu asociem starea actuala a lui Trump cu unele derapaje trecute ale lui J.R.Biden .Ester aproape si extrem de greu de crezut ca Trump mai poate aduce noul in discutia cu Kamala .Va repeta acelesi cuvinte , punct cu punct , ca cele aduse in fata publicului la ultima intilnire avuta cu j.R.Biden si va comite erori ce tin de aducerile aminte daca va deveni iritat la un moment dat .Kamala poate aduce in fata publicului toate noutatile la zi si poate pune in discutie modelul de functionare al SUA model pe care Trump nu l-a agreat si nici nu pare al cunoaste cu exactitate .Kamala (deja ea este peste tot numita asa pe un model social acum devenit si politic de personalizare ca sa zicem drept exemplu aidoma celui devenit Ronaldo ).Patru ani Kamala si-a pregatit discursul ea stind in umbra fara a a-si arata forta politica .Acum este rindul ei .Sa nu uitam cum Kamala a fost in Romania chiar cu ceva vreme inainte de renuntarea la candidatura a lui J.R.Biden .Imaginea de „ cocos ” a lui Trump nu se mai potriveste virstei înaintate si erorilor pe care le face mai tot timpul .Experienta de procuror a Kamalei si vinovatiile deja existente in parcursul electoral al lui Trump ii va oferi Kamalei un avantaj important .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb