Preşedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

A.P.
Internaţional / 7 iulie 2020

Jair Bolsonaro

Jair Bolsonaro

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a anunţat marţi că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a cărui gravitate nu a încetat să o minimalizeze de la începutul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65.000 de morţi în ţara sa, relatează AFP, conform Agerpres.

"Rezultatul pozitiv tocmai a venit", a declarat şeful statului, în vârstă de 65 de ani, în cadrul unei întâlniri cu mai multe canale de televiziune, după ce a avut febră cu o zi înainte.

"Aveam temperatură 38 de grade, dar plămânii mei erau curaţi. Medicii mi-au dat hidroxiclorochină şi azitromicină (un antibiotic - n.r.) şi după aceea m-am simţit mai bine. Mă simt foarte bine acum", a adăugat Bolsonaro. El a precizat că va lucra de acum încolo cât mai mult posibil "prin videoconferinţă".

Luni seară, el a anunţat că a făcut o radiografie pulmonară la spitalul forţelor armate şi rezultatul a fost bun.

La sfârşitul lui martie, Jair Bolsonaro a minimalizat gravitatea virusului într-o alocuţiune televizată.

"Dat fiind trecutul meu sportiv, dacă am fost contaminat cu virusul nu am de ce să mă îngrijorez. Nu voi simţi nimic. În cel mai rău caz, va fi ca o mică gripă, o mică răceală", a afirmat el luni.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Când o să se vindece și ăsta, ce gogoși o să mai servești, "A.P.?"

    1. Asta psihopatule. Sa dea coronavirusul in tine, parintii si toate rudele tale. Vei vedea atunci pe propria piele.

      Broadway actor Nick Cordero, who had been hospitalized for three months and had his leg amputated after contracting the coronavirus, has died, his wife, Amanda Kloots, said Sunday. He was 41. 

      Cordero was hospitalized three months ago for what doctors initially said was pneumonia, but Kloots posted on Instagram on April 1 that they believed he had been misdiagnosed and had COVID-19. 

      After he was sedated in the ICU for 18 days, his leg was amputated. He also went into septic shock, had a lung infection and had a temporary pacemaker put in.  

      AP iti serveste gogosile Agerpress, care preia gogosile de la AFP, dar pe tine nu te duce capul sa pricepi asa ceva, pentru ca in loc de cap ai o gogoasa.

    La ordinul organizatiei teroriste WHO (World Health Organization), OMS, omenirea avea sa moara de foame: marile companii aeriene/auto, micile intreprinderi dadeau faliment, toată lumea era cuprinsa de frenezia spirtului si a mirosului de SPITAL CARE NU VINDECA NIMIC, marile puncte turistice aveau sa dea faliment, pentru ca se cerea un TEST PCR TURISTILOR!!! Se spune ca dinozaurii au murit din cauza asteroidului!!! OAMENII MUREAU DE MUCUL EXTERMINATOR! HALAL VITEJI IN PIELE DE PARDOS!!! CATIVA DOCTORASI CARE NU GASISERA LEAC LA CANCER, BOLI DE INIMA, DIABET, CHIAR SI MOARTE, SI UN PATRON DE PROGRAM CARE SE BLOCA MEREU, INVADAT MEREUD E VIRUSI FARA LEAC, TIPUL DE BATRANEL SIMPATIC, CU OASELE DESELATE SI PATETIC, CARE IN CURAND AVEA SA AJUNGA IN BASTON, CONDUCEAU LUMEA!!! LEGILE CARANTINEI=PRILEJ PENTRU POLITIA POLITICA MONDIALA NAZISTA SA ARESTEZE PE OPONENTII LA NOUA ORDINE MONDIALA!!! ACESTIA ERAU OAMENII REPREZENTATIVI AI PAMANTULUI, NIȘTE GOOD-FOR-NOTHING!!! UN ALT PATETIC IN COSTUM ALBASTRU, LUAT DE FORTELE DE JUSTITIE IN CURAND, FACEA AFACERI CU MASTI!!! PS: SĂ NU NE UITĂM ÎN OGLINDĂ!!!

    Peste ani, Bolivia: 

    - Am localizat un terrorist periculos al OMS-ului! Poate avea armă!!! Trebuie prins alive! I REPEAT: ALIVE!!!  

    - E suficient un operativ! Cel mult doi! A fugit din Europa prin Bulgaria-Grecia, unde avea prieteni de afaceri cu masti si teste PCR, în urmă cu cinci ani, a slăbit apoi! Unii din partenerii lui din Grecia au fost prinsi!!! Este bun la street combat si la armele de foc!! Nu mai corespunde imaginilor din arhivă. Peste tot în lume erau aduși criminalii OMS-ului pentru a face față judecății EXTERMINARII MONDIALE (SPITALE INCHISE=MORTI PENTRU BOLNAVII CRONICI)!!! Un nou tribunal NUREMBERG!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb