PREŞEDINTELE ROMBET: "Trebuie să jucăm cu multă înţelepciune cartea jocurilor de noroc online"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 10 februarie 2015

Preşedintele ROMBET, Dan Ghiţă, şi reprezentanţii companiei americane Scientific Games: Michael Conforti - President, Global Strategic Accounts & Corp. Dev., şi Kevin Anderson - Vice President International Business Development pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Preşedintele ROMBET, Dan Ghiţă, şi reprezentanţii companiei americane Scientific Games: Michael Conforti - President, Global Strategic Accounts & Corp. Dev., şi Kevin Anderson - Vice President International Business Development pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Piaţa jocurilor de noroc online se va deschide clienţilor, în contextul noii legislaţii ce intră în vigoare pe 13 februarie 2015.

Dan Ghiţă, preşedintele ROMBET, a declarat: "Ţara noastră trebuie să asigure un mediu concurenţial echitabil pentru toţi operatorii de jocuri de noroc, atât pe segmentul online, cât şi pe cel al jocurilor tradiţionale, indiferent de mărimea operatorilor şi natura capitalului. Ne dorim cu toţii o piaţă puternică, una cu cât mai mulţi operatori, ceea ce ar fi un lucru extraordinar pentru industria noastră de gambling, pentru economie, pentru zecile de mii de profesionişti care îşi doresc să lucreze în acest domeniu. Ţara noastră trebuie să joace cu multă înţelepciune cartea jocurilor online, este o ocazie pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare. Sper să vorbim, cât mai curând, despre un mare succes".

Preşedintele Rombet, domnul Dan Ghiţă, a prezentat recent, la Londra, la ICE Totally Gaming, cel mai mare eveniment din Europa dedicat gamblingului, cele mai importante schimbări şi evoluţii legislative din România, modificările survenite în urma adoptării OUG nr. 92 din 2014.

Asociaţia ROMBET susţine că este pregătită să îi sprijine pe toţi cei interesaţi de noile prevederi care vizează jocurile online, dar şi pe cei care activează pe piaţa jocurilor tradiţionale şi care vor să ştie cum îi afectează modificările ce intră în vigoare în această lună.

Dan Iliovici, director executiv ROMBET, ne-a declarat: "La Londra, am aflat tendinţele momentului, am dezbătut subiecte aprinse, cum este subiectul jocului responsabil, care ne preocupă foarte tare, am discutat despre piaţa din România şi industria pe care o reprezentăm".

Conducerea Oficiului Naţional pentru Jocurile de Noroc (ONJN) a participat, la Londra, la o întâlnire ad-hoc, cu reprezentanţii industriei de gambling din ţara noastră, fiind dezbătute subiecte fierbinţi ale tranziţiei la noua legislaţie a jocurilor de noroc din România.

ICE Totally Gaming, cel mai important eveniment al industriei de gambling la nivel european, s-a desfăşurat între 3 şi 5 februarie în capitala Marii Britanii. Reprezentanţii ROMBET au avut numeroase întâlniri cu reprezentanţi ai companiilor de renume mondial din industria de gambling, printre care menţionăm: Playtech (Videobet), Scientific Games, Inspire, Remote Gambling Association - asociaţia cu care ROMBET are deja un parteneriat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb