Preşedintele Tribunalului Dâmboviţa, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă

F. A.
Comunicate de presă / 5 iunie 2013

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul teritorial Piteşti au cerut Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în data de 3 iunie, încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a judecătorului Miloşioiu Ion, preşedinte al Tribunalului Dâmboviţa, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă.

La aceeaşi dată, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea formulată de procurori, prin urmare, Miloşioiu Ion va fi cercetat în stare de libertate.

În aceeaşi cauză, la data de 29 mai, Curtea de Apel Piteşti a dispus, la cererea procurorilor, arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaţilor Banu George, Eftimie Vişan şi Doican Gheorghe. În sarcina celor trei, procurorii au reţinut infracţiunea de trafic de influenţă (Banu George), respectiv de cumpărare de influenţă (Eftimie Vişan şi Doican Gheorghe). În sarcina lui Anghel (fost Eftimie) Robert, (persoană judecată în stare de arest preventiv) s-a reţinut, de asemenea, infracţiunea de cumpărare de influenţă.

La data de 2 noiembrie 2010, inculpatul Banu George a pretins de la Eftimie Vişan şi de la Anghel Robert, pentru Miloşioiu Ion, judecător şi preşedinte al Tribunalului Dâmboviţa, suma de 6.000 euro, susţinând că are influenţă pe lângă acesta din urmă, în schimbul promisiunii că Anghel Robert va fi pus în libertate în dosarul în care era judecat, în stare de arest preventiv, la Tribunalul Dâmboviţa şi că se va dispune faţă de acesta condamnarea cu suspendarea executării pedepsei.

Suma de 6.000 de euro a fost pretinsă prin intermediul lui Doican Gheorghe.

La data de 7 noiembrie 2010, inculpatul Banu George a primit de la Anghel Robert şi Eftimie Vişan, prin intermediul lui Doican Gheorghe, 12.500 lei, ca parte a sumei pretinse, pe care remis-o, în aceeaşi zi, magistratului judecător Miloşioiu Ion.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb