Prestige Tours introduce charter direct către Antalya din Suceava

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 15 februarie 2016

Prestige Tours introduce charter direct către Antalya din Suceava

Agenţia de turism Prestige Tours International lansează pentru această vară un charter direct către Antalya, cu plecare de pe aeroportul din Suceava, conform unui comunicat de presă transmis redacţiei. Cursele vor fi disponibile începând cu 18 iunie şi se vor desfăşura până pe 17 septembrie, cu o frecvenţă săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

Elena Anghel, director Prestige Tours, a declarat: "Am ales ca zborul să fie operat în fiecare sâmbăta pentru că cei care au vacanţe de doar o săptămână să poată călători mult mai uşor şi fără grija că nu se vor întoarce în timp util la serviciu".

Conform comunicatului de presă zborurile vor fi săptămânale şi operate de compania Blue Air în parteneriat cu Prestige Tours International. Cursele vor avea o capacitate de 162 de locuri, iar turiştii se vor bucura de catering cald. De asemenea, cei care îşi vor achiziţiona pachete în perioada ianuarie-martie vor beneficia de preţuri avantajoase, aşa cum se arată în comunicatul de presă.

"Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice cu destinaţia Antalya, cu plecare din zona de nord a Moldovei. Ca urmare, am conceput pentru 2016, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava. Astfel, o vacanţă în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanţă cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii VIP la sol pentru hotelurile Deluxe, venind în întâmpinarea tuturor exigenţelor turiştilor noştri", a mai afirmat reprezentantul Prestige Tours.

Tariful unui pachet turistic către Antalya începe de la 300 euro de persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, şapte nopţi de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport şi asistenţă turistică în limba română.

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agenţiile din ţară, în special în Suceava, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoşani, Târgu Neamţ şi Piatra Neamţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb