Prim-ministrul Pakistanului a inaugurat noua centrală OMV pentru prelucrarea gazelor

E.D.
Internaţional / 16 iunie 2014

Centrala de procesare a gazelor naturale şi condensate Mehar, localizată în vestul extrem al Provinciei Sindh din Pakistan, a fost inaugurată astăzi de către Prim-ministrul Nawaz Sharif, informează un comunicat remis astăzi redacţiei.

OMV este operatorul concesiunii Mehar, în cadrul căreia deţine o participaţiune de 59,2%. Mehar (faza 1) a devenit funcţională la finalul anului 2013 şi se estimează că va creşte producţia OMV cu 4.300 bep/zi net în 2014.

Jaap Huijskes, membru al Consiliului de Administraţie al OMV, responsabil pentru activitatea de Explorare şi Producţie, a declarat din Islamabad: "OMV doreşte să mulţumească Onorabilului Prim-ministru Nawaz Sharif şi Guvernului condus de acesta pentru sprijinul considerabil şi angajamentul asumat pentru dezvoltarea sectorului energetic în general, şi pentru inaugurarea oficială a centralei pe gaz Mehar, care a avut loc astăzi, în special. Aceasta este o zi promiţătoare pentru sistemul de alimentare cu gaze a Pakistanului şi va avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra producţiei OMV. Compania OMV este dedicată acestei ţări de mai mult de două decenii, în care a investit, alături de partenerii săi în asociaţii prin participaţiune, aproximativ 2 miliarde de dolari. Sunt încântat de faptul că Guvernul Pakistanului a implementat măsuri pentru accelerarea dezvoltării locale, pentru a permite astfel accesul la resurse energetice locale adiţionale pentru populaţia şi economia Pakistanului."

Licenţa de Explorare şi Concesiunea pentru Dezvoltare şi Producţie a câmpului Mehar au fost achiziţionate de OMV în cadrul procesului de achiziţie a întregului capital social al Petronas Carigali (Pakistan) Ltd în anul 2011. Dezvoltarea câmpului Mehar a presupus realizarea unei sonde de producţie adiţionale, finalizarea altor trei, precum şi construcţia unei unităţi centrale de procesare a gazelor naturale şi condensate în Mehar.

Partenerii în asociaţie prin participaţiune ai OMV în Mehar sunt GHPL (25%), OPL (11,8%) şi ZPCL (4%).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb