Prima clădire de birouri din lume certificată IMMUNE Building Standard

A.P.
Companii #Construcţii / 9 decembrie 2020

Liviu Tudor

Liviu Tudor

Compania de consultanţă şi construcţii Mace a obţinut prima certificare IMMUNE Building Standard din lume pentru sediul său central din City of London, potrivit unui comunicat de presă.

Clădirea de birouri din centrul istoric al Londrei a obţinut o etichetă IMMUNE Solidă (Powerful), care oferă o recunoaştere a măsurilor implementate pentru siguranţa angajaţilor pe parcursul pandemiei şi confirmă rezistenţa clădirii la riscuri pentru sănătate.

Certificatul şi placheta IMMUNE - Powerful au fost înmânate echipei Mace, formată din boardul managerial, project management şi facility management, în urma unei ceremonii care a avut loc la începutul lunii decembrie.

IMMUNE Building Standard este un standard global open-source conceput special pentru a combate riscurile pentru sănătate la locul de muncă.

Iniţiat de Liviu Tudor, antreprenor în domeniul imobiliarelor şi preşedinte al European Property Federation, şi dezvoltat în România împreună cu o echipă internaţională de experţi în sănătate, tehnologie, arhitectură, construcţii, inginerie şi facility management, IMMUNE Building Standard a fost gândit ca un plan coerent pentru îmbunătăţirea imunităţii clădirilor de birouri împotriva pandemiilor şi a altor ameninţări bacteriologice sau toxicologice.

Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property şi preşedintele European Property Federation a spus: "Pandemia de Covid-19 a schimbat radical modul în care trăim, lucrăm şi interacţionăm şi a subliniat cât de important este ca firmele din întreaga lume să fie pregătite pentru o astfel de criză. Cu excepţia spitalelor, clinicilor şi "camerelor sterile" dedicate cercetării ştiinţifice, nicio altă clădire nu a fost pregătită cu adevărat până acum pentru a face faţă unei provocări pandemice precum Covid-19. Mă bucur să felicit Mace pentru această realizare şi sunt încrezător că acesta este doar primul pas pentru birouri mai sănătoase pe tot globul".

În ultimele luni, Mace a aplicat măsurile extinse din colecţia de peste 120 de criterii IMMUNE recomandate pentru medii de lucru mai sigure şi mai sănătoase, bazându-se pe cultura sa care are siguranţa în centru, şi a obţinut acum eticheta Solidă (Powerful) pentru sediul central, echivalentă cu 4 stele din 5.

Certificarea se bazează pe procesul de evaluare exhaustivă IMMUNE realizat de BuildGreen, un evaluator independent autorizat al clădirilor care a contribuit la dezvoltarea standardului IMMUNE.

Standardul IMMUNE este inspirat de tehnologii şi proceduri dezvoltate şi aplicate în spitale şi clinici şi adaptate pentru utilizare în clădirile de birouri. Mai exact, standardul se bazează pe indexul IMMUNE Assessment Scoring Index, care prevede peste 120 de măsuri recomandate pentru implementare în clădiri, printre care soluţii tehnice pentru inginerie arhitecturală, tehnologie şi design, precum şi protocoale operaţionale aplicate permanent sau gata de activare în scenarii de risc specifice .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb