Prima Development Group anunţă finalizarea proiectului Boemia Apartments

A.P.
Companii #Construcţii / 4 martie 2021

Prima Development Group anunţă finalizarea proiectului Boemia Apartments

Proiectul Boemia Apartments, a cărui construcţie a fost demarată în 2019 în Bucureşti, a fost finalizată, potivit unui comunicat de presă al Prima Development Group.

Boemia Apartments este un ansamblu rezidenţial tip boutique, situat în centrul Capitalei, pe bulevardul Mărăşeşti nr. 125, care promovează un nou stil de viaţă pentru segmentul rezidenţial de lux al Bucureştiului: neo-boem. Aproape de centrul oraşului, ansamblul rezidenţial are avantajul de a fi poziţionat astfel încât să satisfacă atât nevoile de socializare, cât şi pe cele de intimitate ale rezidenţilor.

Cu regim mic de înălţime, parter si 5 etaje, Boemia Apartments însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 şi 3 camere, dar şi duplexuri. Proiectul a beneficiat de o investiţie de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral şi predat proprietarilor. Biroul de arhitectură cu care dezvoltatorul a colaborat pentru acest proiect este Starh, unul dintre cele mai premiate birouri de arhitectură din România, cu o echipă de specialişti în restaurări şi integrarea ansamblurilor rezidenţiale noi în fondul construit antebelic şi interbelic.

Nu doar poziţionarea şi compartimentarea spaţiilor de locuit fac din acest complex unul cu standarde ridicate, ci şi calitatea materialelor şi a soluţiilor inteligente folosite. Pereţii exteriori, dar şi cei de compartimentare ai apartamentelor sunt realizaţi din materiale de cea mai bună calitate, cu o rezistenţă crescută la foc, durabilitate extinsă, dar şi cu proprietăţi fonice ridicate. Atenţie sporită a fost îndreptată şi către calitatea hidroizolaţiilor, a tâmplăriei şi iluminatului. În plus, toate apartamentele din cadrul acestui complex sunt echipate cu sistem Smart Home, care conferă un echilibru perfect între sustenabilitate şi tehnologie. Dotate cu interfoane şi videointerfoane, prize inteligente şi detectoare de apă şi fum ce pot fi accesate nu doar local, ci şi la distanţă, prin intermediul unor aplicaţii dedicate, apartamentele din acest complex ţin pasul cu cele mai noi tehnologii, conchide comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb