PRIMARUL CAPITALEI, GABRIELA FIREA: Opoziţia încearcă iar blocarea proiectelor constructive pentru Capitală

F.B.
Politică / 27 septembrie 2018

Gabriela Firea (Sursa foto: Twitter)

Gabriela Firea (Sursa foto: Twitter)

Primarul Capitalei Gabriela Firea acuză din nou opoziţia din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) că încearcă să blocheze proiectele constructive pentru cetăţeni şi şi-au făcut un scop din asta doar pentru a da impresia că se luptă pentru bucureşteni. Municipalitatea a transmis, printr-un comunicat de presă, că toate cele 22 de companii din Holdingul municipal respectă legea, au fost controlate de Ministerul de Finanţ şi au rezultate vizibile, dar ele sunt ignorate de opoziţie. Precizările PMB vin după ce USR şi PNL au criticat din nou, în şedinţa CGMB de ieri, rectificarea bugetară, majorarea de capital la trei companii municipale şi delegarea unor servicii publice către aceste companii.

Primăria Capitalei a transmis în această seară, printr-un comunicat de presă, că toate cele 22 de companii municipale au fost controlate de Ministerul Finanţelor Publice şi nu s-au constatat nereguli în activitatea lor.

"Aceşti contestatari de profesie şi-au făcut un scop din a denigra cu orice preţ iniţiativele Primăriei Capitalei, depunând plângeri şi deschizând procese doar pentru a da impresia că se lupta pentru cetăţeni, însă nu fac altceva decât să încerce blocarea unor proiecte constructive menite să îmbunătăţească viaţă cetăţenilor. Au mers până acolo încât să ceară strămutarea judecării unui dosar pe care l-au pierdut într-o prima instanţa, doar pentru a tergiversa sentinţa finală, demonstrând, încă o dată, că nu sunt interesaţi de adevăr şi dreptate, ci doar de obţinerea de capital politic, cu orice mijloace. Atât că Primar General, cât şi că cetăţean al României, am încredere deplină în justiţie şi am convingerea că, indiferent de tertipurile la care recurg unii oameni politici, adevărul va ieşi la iveală", transmite primarul Gabitalei Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă al PMB.

Instituţia atrage atenţia că cele 22 de companii municipale au fost înfiinţate în deplină legalitate, după modelul unor oraşe europee.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb