Primul hotel Days Inn va fi deschis în judeţul Sibiu

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 21 septembrie 2010

Lanţul internaţional Wyndham, prezent în România prin brandurile Howard Johnson şi Ramada, va deschide, în prima jumătate a anului viitor, primul hotel sub marca Days Inn din ţara noastră, în judeţul Sibiu, potrivit firmei de consultanţă Trend Hospitality. În 2009, lanţul hotelier anunţase că va deschide prima unitate Days Inn din România la sfârşitul acestui an, la acel moment fiind analizate mai multe zone din provincie.

Directorul executiv al Trend Hospitality, Tinu Sebeşanu, a declarat, citat de Mediafax: "Primul hotel Days Inn se află în judeţul Sibiu şi datorită locaţiei pitoreşti şi de importanţă istorică se adresează segmentelor de piaţă de recreere, tranzit şi de business. Lanţul hotelier îşi anunţase intrarea pe piaţa locală la sfârşitul acestui an, însă, ca în multe alte cazuri, în acestă perioadă, una din problemele care s-a dovedit a fi mai dificil de rezolvat a fost partea de finanţare". El a adăugat că, momentan, nu poate preciza numele investitorului şi valoarea investiţiei în noua unitate.

Hotelul, care va fi clasificat la trei stele, va dispune de 125 de camere, două restaurante, un centru de conferinţe şi un SPA. Lucrările de construcţie au început anul trecut.

"Pe lângă Sibiu, avem discuţii pentru acest brand şi în Bucureşti, Braşov şi Cluj. Sperăm ca Days Inn să se bucure de succes şi să vedem cât mai multe hoteluri sub acest nume în România", a mai spus Sebeşanu.

Firma de consultanţă Trend Hospitality este partenerul strategic în Româ-nia al grupului hotelier american Wyndham, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul turismului, care include branduri precum Howard Johnson, Days Inn, Ramada şi Wyndham. În România sunt deschise şapte hoteluri Ramada, dintre care trei în Bucureşti şi restul la Braşov, Sibiu, Oradea şi Iaşi.

Tinu Sebeşanu a mai adăugat: "Am mai semnat contracte de afiliere pentru deschiderea unui hotel Ramada la Piteşti, pentru care suntem în termen cu lucrările, unitatea fiind programată pentru deschidere pentru toamna anului viitor. De asemenea, sunt programate pentru deschidere două hoteluri Ramada, la Timişoara, unitate care este în curs de deschidere, şi Cluj, unde proiectul este în stand-by şi aşteaptă finanţarea".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb