PRIN DISPOZITIA PRIMARULUI GENERAL, GABRIELA FIREA, Circul Globus din Bucureşti va fi condus de Bogdan Stanoevici şi Sanda Ladoşi

Adi Iacob
Miscellanea / 22 februarie 2017

Bogdan Stanoevici şi Sanda Ladoşi

Bogdan Stanoevici şi Sanda Ladoşi

Prin Dispozitia Primarului General, Gabriela Firea, Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucureşti, iar Sanda Ladoşi va ocupa poziţia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic.

Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua "eră" în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale, precizează un comunicat de presă remis Redacţiei.

Gabriela Firea, Primar General al Capitalei, a afirmat:

"Sunt convinsă că experienţa artistică şi managerială a domnului Stanoevici, precum şi perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosinţă pentru această poziţie. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoşi îi va facilita interacţiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes şi sper să ducă la bun sfârşit proiectul acesta atât de ambiţios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toţi angajaţii circului!".

Bogdan Stanoevici, director general interimar Circul Globus, a declarat:

"Sub cupola Circului imi doresc sa rasune rasetele copiilor, pentru ca binele copiilor este principala noastra preocupare.

Sub cupola Circului imi doresc sa putem creea o alta lume, mai buna si mai frumoasa, in care mici si mari isi doresc sa se regaseasca pentru cateva clipe de visare, pentru cateva clipe intr-o alta lume, pentru cateva clipe in Lumea Magica a Circului".

Sanda Ladoşi, director adjunct Circul Globus a precizat: "Este o provocare pe care o aşteptam. După 30 de ani în care scena a fost casa mea, a venit momentul să împărtăşesc toată experienţa acumulată cu un colectiv nou, cu o echipă de profesionişti".

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat in Ministerul Culturii în perioada ianuarie - decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni in Guvernul Victor Ponta.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Circ la Circ..profesionisti tip PSD -FIAREA

    Sunt convins ca Sanda Ladosi are multa experienta in domeniu acesta. Alte numiri marca Firea -PSD in care competenta este ignorata in detrimentul cumetriei (cea mai revoltatoare numire a firei este cea de la spitalull Colentina cand managerul care chiar a facut multe lucruri bune pentru acel spital a fost inlocuit cu o prietena a Firei!!!). A avut dreptate fiu-sau cand a recomandat sa nu fie votata (cunoastea "marfa" mai bine decat oricine altcineva!).

    Caroro elefanti le va canta doamna Ladosi, daca nu mai sunt animalute la circ.

    Va fi cate un numar cu cantece Ladosi? la fiecare spectacol?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb