PRM îl atacă dur pe Gigi Becali

Lilian Cojocaru, Alina Vasiescu
Ziarul BURSA #Politică / 13 ianuarie 2004

Numirea lui Becali în fruntea PNG este o diversiune politică l Cei din PRM spun că Becali ar fi acceptat să intre în politică după ce PSD i-a promis Stadionul Steaua şi Fabrica de Mecanică Fină din Drăgăşani

Deşi au refuzat iniţial să comenteze alegerea lui Gigi Becali în fruntea Partidului Noua Generaţie, oficialii PRM au revenit, declarînd că este o diversiune pusă la cale de pesedistul Viorel Hrebenciuc. "Noi îi urăm mult succes în afaceri domnului Becali, ne este simpatic, însă nu are nici o şansă în politica românească", ne-a declarat purtătorul de cuvînt al campaniei PRM, Mihai Lupoi. Chiar dacă Gigi Becali s-a lansat cu un mesaj asemănător cu cel al PRM, bazat pe justiţie, credinţă, familie şi Dumnezeu, liderii PRM cred că acesta nu va prinde la electorat, deoarece Becali nu ştie să se exprime. "Pentru a avea succes în politică, un partid nu se poate baza doar pe charisma liderului, ci şi pe o ideologie, doctrină, care lipseşte cu desăvîrşire la partidul preluat de Gigi Becali", a explicat senatorul Mihai Lupoi. PRM a ţinut să prezinte legăturile existente între Becali şi Hrebenciuc, explicînd că Becali ar fi acceptat să intre în politică după ce PSD i-a promis Stadionul Steaua şi Fabrica de Mecanică Fină din Drăgăşani, care produce muniţie de război, la preţuri de zece ori mai mici. Mai mult, PRM îl acuză pe Becali că ar fi legionar, motiv pentru care a adoptat lozinca legionară "Totul pentru ţară".

PRM exclude orice colaborare cu Partidul Noua Generaţie, deorece îl consideră un partid mult prea mic. "Cred că îi vor trebui vreo 10 ani lui Becali pentru a se documenta şi a deveni un adevărat politician", a afirmat Lupoi.

Viorel Hrebenciuc - luat la întrebări din cauza lui Becali

Vicepreşedintele PSD Viorel Hrebenciuc a fost luat la în-trebări ieri, în şedinţa Delegaţiei Permanente a partidului, de către membrii acesteia, în le-gă-tură cu "relaţiile" sale cu proaspăt alesul preşedinte al Partidului Noua Generaţie, Gigi Becali. Acesta din urmă declara, la finele săptămînii trecute, că a intrat în politică la insistenţele "bunului său prieten" Viorel Hrebenciuc. "Domnul Hrebenciuc m-a învăţat cel mai important lucru: că toţi oamenii sînt egali şi că oricine poate ajunge ministru în democraţie", spunea Becali. De aici s-au năs-cut şi specualţiile potrivit cărora ar exista anumite legături între partidul lui Gigi Becali şi PSD.

Oficialii PSD neagă o astfel de legătură, ba mai mult, spun că Viorel Hrebenciuc a fost luat la întrebări pe această temă. Preşedintele executiv al PSD, Octav Cozmîncă, a declarat, într-o conferinţă de presă, că membrii Delegaţiei Permanente a PSD au vrut să afle de la Hrebenciuc dacă a avut vreo legă-tură sau este, aşa cum se spune, mentorul lui Becali. Hrebenciuc a negat orice legătură cu partidul lui Becali, după spusele lui Octav Cozmîncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb