"Pro Auto Industries" Bucureşti împrumută aproximativ 10 milioane de euro de la "Romexterra Bank"

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 18 iulie 2007

Acţionarii "Pro Auto Indus­tries" SA Bucureşti au hotărât contractarea a cinci credite în valoare totală de aproximativ 10 milioane euro de la Romexterra Bank, pentru investiţii şi capital de lucru, a informat ieri, compania. Primul credit în valoare de 2,16 milioane lei va fi contractat de Pro Auto Industries pe o perioadă de cinci ani pentru plata avansului conform contractului pentru achiziţionarea şi instalarea de echipamente aferente proiectului referitor la capacitatea de reciclare a anvelopelor uzate. Pro Auto Industries va îm­prumuta de asemenea, 2,84 mi­lioane lei pe o perioadă de cinci ani în vederea construirii de spaţii noi şi consolidării celor existente în locaţia societăţii din Călăraşi.

Cele două credite vor fi garantate prin ipotecă asupra următorelor active ale societăţii: imobil şi teren Pipera, apartamentul din Calea Plevnei, un teren cu o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi din Cernica şi un teren din zona Fundulea, inclusiv construcţiile aferente.

"Pro Auto Industries" va contracta pe o perioadă de 36 luni, un credit de 1,5 milioane lei pentru plata datoriilor către bugetul de stat. Societatea va garanta creditul prin ipoteca asupra unui teren şi construcţii din Azuga, a trei terenuri intravilane din Ploieşti, precum şi a unui teren din Bucureşti, incluzând construcţiile aferente.

La întâlnirea din luna mai, acţionarii "Pro Auto Indus­tries" au mai decis să împrumute cinci milioane euro pe o perioadă de şapte ani, pentru realizarea programului de punere în funcţiune a atelierului de elaborare de oţeluri speciale. Creditul va fi garantat prin ipoteca asupra mai multor active din patrimoniul societăţii.

"Pro Auto Industries" va îm­prumuta trei milioane euro, pe o perioadă de un an pentru derularea activităţii privind punerea în funcţiune şi achiziţionarea de materii prime şi auxiliare. Creditul va fi garantat cu ipotecă asupra activelor existente pe platforma Giurgiu.

"Pro Auto Industries" Bucureşti produce cosmetice pentru maşini (soluţii antipană, de spălare uscată şi polişare, panouri din cauciuc), comercializează scaune de masaj, echipamente sportive, sisteme de protecţie anticorozivă pentru conducte şi este distribuitor al maşinilor de lux Morgan.

Compania "Pro Auto Indus­tries" a achiziţionat în 2006, în urma unei licitaţii organizate de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, oţelăria Metera din Giurgiu pentru 2 milioane de dolari, unde vor fi produse oţeluri speciale şi superaliaje în special pentru pieţele externe.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb