Producătorul de încălţăminte Berende lansează primul sabot medical antibacterian

A.P.
Miscellanea / 9 decembrie 2020

Producătorul de încălţăminte Berende lansează primul sabot medical antibacterian

Berende este o firmă de familie din Satu Mare, cu peste 20 de ani de experienţă în producţia de încălţăminte cusută manual. Compania a îmbunătăţit saboţii medicali pe care îi produce şi a lansat un nou produs: saboţi medicali trataţi antibacterian, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

În acest context, producătorul a conceput un model de sabot medical antibacterian, Medline By Berende, ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare din domeniul medical, pentru încălţăminte de calitate, confortabilă şi, cel mai important, care oferă protecţie şi rezistenţă crescută la bacterii şi virusuri.

Dorel Berende, fondatorul Berende spune: "Am creat un produs sigur pentru oamenii din prima linie, oamenii care nu au încetat să lucreze în pandemie. Cadrele medicale, persoanele care lucrează în industria alimentară şi angajaţii din fabrici, trebuie să aibă posibilitatea să se protejeze cât mai mult. Materialele din care sunt făcuţi saboţii şi care intră în contact cu pielea corpului sunt tratate cu o soluţie special gândită pentru a proteja sănătatea pielii piciorului, oferind o protecţie sporită împotriva bacteriilor şi a virusurilor (Escherichia coli, Aureus, Salmonella, Rotavirus etc).

Fiecare sabot medical antibacterian este făcut din piele naturală şi, în procesul de tăbăcire, pielea este tratată cu soluţii care oferă rezistenţă la uzură şi protecţie împotriva bacteriilor.

Talpa saboţilor este realizată dintr-o spumă cu memorie, şi respectă forma anatomică a piciorului, oferind stabilitate în timpul purtării.

În prezent, peste 70% din clienţii Berende fac parte din personalul medical, pentru care protecţia împotriva bacteriilor şi virusurilor este esenţială.

La fabrica din Satu Mare se produc zilnic aproximativ 400 de perechi de saboţi medicali, dar producţia poate creşte până la 1.000 de perechi pe zi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb