Produsele românesti BitDefender 2008, în vizorul presei mondiale

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 octombrie 2007

Cele mai importante 4 publicatii IT din SUA si Marea Britanie au testat si premiat noua suita BitDefender

Imediat dupa lansarea noii suite BitDefender 2008, produsele au fost testate de laboratoarele a 4 publicatii de mare tiraj din SUA si Marea Britanie. Rezultatele confirma angajamentul echipei de specialisti români de a fi dezvoltat una dintre cele mai avansate tehnologii de protectie a datelor din lume.

SUA - peste 10 milioane de americani sfatuiti sa cumpere BitDefender

Binecunoscuta revista PC MAGAZINE (SUA), cu aproape 5 milioane de cititori a testat BitDefender Total Security 2008, oferind primul review pozitiv al noii suite.

Functionalitati precum Back-up, Tune-up au atras atentia editorilor care au apreciat si noua interfata simpla si intuitiva dedicata utilizatorilor fara experienta cât si posibilitatea oferita celor avansati de a putea configura în amanunt fiecare functionalitate în parte, noul Game Mode, salutând initiativa BitDefender de a raspunde unor nevoi cât mai diverse dorind sa cuprinda întreaga piata nu doar cea specializata.

Chiar si fara a lua în considerare noile module, PC MAGAZINE considera ca aceasta suita este mult îmbunatatita fata de generatia precedenta, în mod deosebit în privinta modulelor antispam si antispayware.

"BitDefender îsi pastreaza promisiunea de a asigura fiecare bit ( "secure your every bit"), iar BitDefender Total Security 2008 a muncit din greu sa pastreze aceasta promisiune", declara reviewer-ul PC MAG, Neil J. Rubenking.

Tot în ultimul numar, revista CNET (SUA), al carei newsletter are peste 5 milioane de abonati a oferit BitDefender Antivirus 2008 calificativul "Foarte bun"(7.8 din 10). "BitDefender Antivirus 2008 este probabil produsul care a suferit cele mai radicale îmbunatatiri dintre toate solutiile antivirus pe care le-am testat în acest an", declara reviewer-ul Robert Vamosi.

Editorii CNET au analizat si au fost convinsi de raportul calitate-functionalitati-pret, usoara instalare si dezinstalare, precum si de faptul ca este singurul produs care ofera un mod dedicat pasionatilor de jocuri online: Game Mode. Suportul 24/7 online, telefonic si chat, asigurat pentru toate solutiile de securitate BitDefender, a fost deasemenea un plus în evaluarea acestora.

Marea Britanie - 50% din managerii IT au citit despre performantele tehnologiei românesti PC ADVISOR este publicatia citita de aproximativ 50% din responsabilii IT ai companiilor britanice cu pâna în 250 de calculatoare. In numarul din septembrie, prestigioasa revista a premiat cu aur solutia de securitate IT pentru desktop - BitDefender Total Security 2008. Produsele au fost evaluate luând în considerare usurinta de utilizare, functionalitatile, raportul pret-functionalitati. Scorul total care a adus medalia de aur fiind de 4.5 stele din 5.

Utilizatorii business sau casnici care vor sa cumpere cele mai valoroase solutii sau sa beneficieze de tot ce e mai bun din partea celor pe care le au deja, au încredere totala în sfaturile profesionistilor revistei PC ADVISOR. Inca din 1995, revista si-a construit o puternica reputatie de consilier calificat în privinta alegerilor de cumparare în domeniul IT.

BitDedefender Total Security 2008 a beneficiat si din partea VB Magazin (Marea Britanie) de unul dintre cele mai complete review-uri, luând în considerare si istoricul de certificari Virus Bulletin (VB) luate cu rezultate maxime din 2003 pâna în prezent.

Principalul scop al unei solutii de securitate este acela de a oferi securitate completa, iar acesta este un lucru pe care BitDefender 2008 îl face înca din primul moment, detectând si blocând fara eforturi amenintarile informatice, controlând accesul la si din retea în timp real, marcând site-urile suspecte si fiind mereu atent la email-urile tale", a declarat Jhon Hawes, reviewer-ul VB Magazine.

Despre BitDefender:

BitDefender este producatorul românesc lider tehnologic la nivel mondial în securitatea datelor. Compania ofera solutii inovatoare care protejeaza eficient împotriva amenintarilor informatice, setând noi standarde în domeniu pentru viteza de reactie, instalare, utilizare si actualizare usoara. Prezent în peste 6000 de magazine de pe cele cinci continente, BitDefender este cel mai raspândit produs românesc în întreaga lume care protejeaza eficient împotriva amenintarilor a peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate din mai mult de 180 de tari. BitDefender are sucursale în SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb