PROFI îşi extinde reţeaua de magazine concept Noul Profi

G.B
Companii / 17 noiembrie 2021

PROFI îşi extinde reţeaua de magazine concept Noul Profi

Retailerul PROFI deţinut de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiţii de pe pieţele în creştere din Europa Centrală şi de Sud Est anunţă extinderea reţelei magazinului concept Noul Profi.

La doar puţin peste un an de la lansarea de la Ploiesti a magazinului concept Noul Profi, reţeaua anunţă că numără deja 100 de magazine de acest fel.

Modelul Noul Profi se prezintă în patru formate:

Super - magazinul mare, cu cea mai mare suprafaţă de vânzări şi sortimentul cel mai larg;

City - mica unitate urbană, de lângă casă;

ProfiGo - magazinul convenience, mic, pentru cumpărături rapide, de necesitate;

Loco - magazinul din afara marilor aglomerări urbane. Acesta este primul format de magazin care se adreseaza zonelor rurale oferind acces la o mare varietate de produse de calitate chiar în centrul comunitatilor, contribuind astfel la dezvoltarea locală.

Retailerul sprijină producătorii locali. Prin programul "Proaspete de la noi" Profi facilitează accesul a peste 90 de fermieri producători de legume şi fructe în reţeaua sa de magazine aducând o gamă de 38 de produse proaspete pentru consumatorii.

"În 2021, am început să revoluţionăm felul în care arată magazinele noastre şi senzaţia pe care o transmit, introducând conceptul Noul Pofi şi cumpărăturile convenience. În 2022 vom continua să multiplicăm în masă acest model, totodată ducând revoluţia şi în interiorul Profi prin digitalizare şi un mare număr de programe, inclusiv prin utilizarea inteligenţei artificiale în beneficiul clienţilor noştri", a declarat Directorul general Profi, Pawel Musial.

Noul Profi este apreciat de clienţi, spun reprezentanţii companiei.

Plecând de la aceste rezultate, s-a luat decizia de a continua cu investiţii masive în creşterea companiei şi totodată de a desena o nouă traiectorie pentru dezvoltarea Profi: expansiunea se va face şi de acum înainte într-un ritm susţinut dar numărul de magazine noi se va mai tempera, crescând în schimb numărul de magazine existente care vor fi remodelate.

Zone Fiigo îşi vor găsi locul în toate magazinele noi sau remodelate astfel încât în drumul lor spre sau dinspre lucru, sau dacă au uitat să cumpere ceva, oamenii să aibă unde să meargă ca să-şi completeze cumpărăturile,(Fiigo are o gamă variată de produse, atât ambalate, cât şi proaspete, de la mâncare şi băuturi, la salate, paste, sandvisuri şi cafea).Trebuie remarcat că remodelarea unui astfel de magazin necesită un volum de investiţii comparabil cu cel necesar pentru deschiderea unui magazin nou.

Anul viitor, dincolo de noua sa înfăţişare offline, Profi anunţă că va veni şi cu o nouă ofertă pentru clienţi. Reţeaua va prezenta o nouă înfăţişare digitală, cu un website refăcut şi cu un program de loializare digitalizat care promite unele mari surprize, pentru moment, nedezvăluite.

Mai mult, clienţii se vor bucura de acces încă şi mai lejer la produsele pe care şi le doresc: livrarea la domiciliu şi forme de e-commerce urmează să îşi facă în curând apariţia la Profi.

De 21 de ani pe piaţă, Profi are aproximativ 25.000 de angajaţi în cele circa 1500 de magazine din peste 700 de localităţi.

Reţeaua de supermarketuri şi magazine de proximitate este al patrulea jucător din comerţul alimentar local după cifra de afaceri din 2020, primele trei locuri fiind ocupate de Lidl, Kaufland şi Carrefour (la nivel de grup). Profi a încheiat anul trecut cu afaceri de 8,8 miliarde de lei, în creştere 22%. Ritmul de creştere este al doilea cel mai alert din piaţă, după Lidl.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb