Profitul Deutsche Telekom a depăşit estimările analiştilor în T2

E.D.
Internaţional / 7 august 2014

Deutsche Telekom (DT), acţionarul majoritar de la OTE, a raportat un profit peste estimări în trimestrul doi al acestui an, în principal datorită majorării câştigurilor în SUA, care au compensat investiţiile din Germania, transmit Bloomberg şi Reuters.

În perioada aprilie-iunie 2014, profitul operaţional înainte de dobânzi, taxe, deprecieri şi amortizări (EBITDA) a urcat cu 0,3%, la 4,43 miliarde de euro (5,9 miliarde de dolari), în timp ce analiştii se aşteptau la 4,35 miliarde de euro. Vânzările s-au ridicat la 15,1 miliarde de euro, faţă de 15,2 miliarde de euro cât prognozau analiştii.

"Strategia noastră de până acum a fost să facem investiţii prudente şi solide, concentrându-ne în primul rând pe majorarea numărului de clienţi şi apoi pe creşterea veniturilor. Acum începem să culegem roadele politicii noastre", a afirmat directorul general al companiei germane, Tim Hoettges.

Săptămâna trecută, divizia DT din SUA, T-Mobile US, a raportat primul profit net dintr-un an, majorând estimările privind sporirea numărului de abonaţi. Deutsche Telekom deţine două treimi din T-Mobile, al patrulea mare operator de telefonie mobilă din Statele Unite.

Deutsche Telekom se confruntă cu o decizie dificilă privind ieşirea sau rămânerea pe piaţa din SUA, după ce strategia sa de a vinde T-Mobile US către rivalul mai mare Sprint nu este acceptată de autorităţile de reglementare.

Pentru acest an, cea mai mare companie de telefonie din Europa se aşteaptă să obţină un profit operaţional înainte de dobânzi, taxe, deprecieri şi amortizări, excluzând elementele speciale, de 17,6 miliarde de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb