Profitul "Unicredit" în România a crescut cu 10% în al doilea trimestru

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 6 august 2007

Profitul "Unicredit" în România a crescut cu 10% în al doilea trimestru

Afacerile din România ale grupului financiar UniCredit au adus, în al doilea trimestru al anului, un profit net de 15 milioane euro, în creştere cu 10% faţă de perioada echivalentă a anului trecut, au arătat reprezentanţii companiei, la conferinţa online a UniCredit, difuzată vineri, informează NewsIn.

Veniturile totale înregistrate de UniCredit în România au fost de 71 milioane euro în intervalul aprilie-iunie a acestui an, în creştere cu 15,4% faţă de al doilea trimes­tru al anului trecut şi au fost alimentate de creşterea câştigului net din dobânzi. Afacerile din România ale grupului au contribuit cu 8,6% la totalul înregistrat de UniCredit în Europa Centrală şi de Est. Contribuţia operaţiunilor din România la profitul net din regiune a fost, pe de altă parte, de 5,5%.

Diviza central şi est-europeană (CEE) a grupului, din care fac parte, printre altele, România, Bulgaria, Rusia şi Turcia, a obţinut un profit net de 266 milioane euro în al doilea trimestru, în creştere cu 73,2% faţă de anul trecut. Veniturile totale în regiune au urcat cu 17,6%, până la 826 milioane euro, a mai precizat directorul grupului, Alessandro Profumo, la conferinţa transmisă în direct pe internet, care a avut loc la Milano.

UniCredit deţine în România, prin intermediul subsidiarei sale austriece Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), băncile HVB Ţiriac şi Unicredit Româ­nia, care însă vor fuziona în luna iulie. Grupul mai deţine pe piaţa românească o bancă pentru locuinţe (HVB Banca pentru Locuinţe), o societate de leasing, UniCredit Leasing Romania SA, precum şi o casă de brokeraj, UniCredit Securities SA

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pensii private.Totul despre pensii private in Romania. Informatii complete,asiguratori,foduri , stiri,legislatiei. Consultanta gratuita pentru pensii si obtinere de credite imobiliare sau de nevoi personale. 

    http://www.europ ensia.ro 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb