Programul Global Volunteer: oportunităţi şi impact global

S.B.
Comunicate de presă / 22 octombrie

Programul Global Volunteer: oportunităţi şi impact global

AIESEC în Bucureşti şi Montessori School of Bucharest anunţă un parteneriat strategic pentru programul Global Volunteer, unul dintre cele mai importante produse ale AIESEC, ce promovează dezvoltarea tinerilor prin experienţe internaţionale de voluntariat.

Global Volunteer este un program de voluntariat internaţional care atrage tineri din întreaga lume să contribuie la proiecte cu impact social în România. Acest program facilitează schimbul cultural, dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor voluntari şi contribuie la soluţionarea problemelor comunitare. Una dintre caracteristicile care diferenţiază voluntariatul AIESEC de alte oportunităţi de acest tip este faptul că scopul produsului este reprezentat de dezvoltarea leadership-ului în tineri, în timp ce acţiunile acestora contribuie la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Voluntarii internaţionali se implică în diverse proiecte educaţionale, de mediu, sănătate şi antreprenoriat social, colaborând cu şcoli, ONG-uri şi alte organizaţii locale.

Montessori School of Bucharest este un stâlp al educaţiei de excelenţă în capitală, cunoscut pentru abordarea sa inovativă şi centrată pe copil. Metoda Montessori pune accent pe dezvoltarea autonomiei, creativităţii şi gândirii critice a copiilor, oferindu-le un mediu de învăţare stimulant şi sigur. Prin acest parteneriat, Montessori School of Bucharest îşi reafirmă angajamentul de a oferi elevilor săi oportunităţi unice de a interacţiona cu culturi diverse şi de a învăţa prin experienţe practice.

Voluntarii internaţionali aduc perspective noi şi metode de predare inovative, contribuind la diversificarea şi îmbunătăţirea programelor educaţionale existente. Elevii au ocazia să interacţioneze cu tineri din diferite culturi, ceea ce va spori înţelegerea şi toleranţa faţă de diversitatea globală. Proiectele desfăşurate împreună cu voluntarii AIESEC încurajează elevii să se implice activ în comunitatea lor, să devină cetăţeni responsabili şi să contribuie la schimbări pozitive. Atât voluntarii internaţionali, cât şi personalul şcolii au ocazia să-şi dezvolte abilităţi de leadership, comunicare şi colaborare prin participarea la acest program.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb