PROIECT EDITORIAL SUSŢINUT DE ADMIRAL MARKETS Joci la Bursă? Învaţă 'Teoria Lumânărilor Japoneze' cu expertul Steve Nison

Piaţa de Capital / 8 mai 2017

Joci la Bursă? Învaţă 'Teoria Lumânărilor Japoneze' cu expertul Steve Nison

Traderii şi investitorii la bursă din România au oportunitatea de a petrece 90 de minute pentru a învăţa cum pot folosi corect semnalele formaţiunilor de lumânari...direct de la Părintele Graficelor cu Lumânări Japoneze.

Admiral Markets găzduieşte un webinar gratuit despre Metoda Lumânărilor Japoneze pe 11 mai, începând cu orele 20:00, cu cel care este cunoscut în întreaga lume ca fiind cea mai bună sursă de educaţie bursieră...Steve Nison!

Înregistrează-te acum şi rezervă-ţi un loc la acest seminar online organizat de Admiral Markets. În plus, vei primi înregistrarea subtitrată a cursului pentru a-l revedea şi pentru a te asigura că înţelegi cum trebuie să aplici noile cunoştinţe la nivelul strategiei tale de tranzacţionare. Atenţie, acest curs nu explică modul în care funcţionează pieţele bursiere şi forex, aşa că parcurge cel mai bun curs introductiv de tranzacţionare. Este online şi gratuit.

Steve Nison este cunoscut în întreaga lume drept părintele graficelor moderne cu lumânări japoneze. El nu numai că a prezentat traderilor din Vest această metodă ce a revoluţionat analiza grafică, ci şi continuă să organizeze anual training-uri pentru traderi şi investitori şi, la cerere, pentru Banca Mondială şi Rezerva Federală.

Câştigător al premiului TRADERS' HALL OF FAME şi autor al două cărţi ce au devenit bestseller pe plan internaţional (Japanese Candlestick Charting Techniques şi Beyond Candlesticks), Steve le va dezvălui traderilor români cele mai importante reguli pe care le urmează în tranzacţionare.

Nu rata oportunitatea de a învăţa cum ajută formaţiunile de lumânări celelalte metode de analiză grafică pentru a tranzacţiona cu succes şi, de asemenea, pentru a descoperi cum poţi evita să utilizezi în mod necorespunzător graficele cu lumânări, protejându-te astfel de potenţiale pierderi semnificative.

Înregistrează-te acum şi obţine instant acces gratuit la webinar, inclusiv înregistrarea subtitrată a acestuia direct pe email. În plus, vei avea oportunitatea ca semnalele preferate ale lui Steve să apară automat pe graficele tale timp de o lună.

Înregistrează-te la seminarul online "Metoda Lumânărilor Japoneze' organizat de Admiral Markets si sustinut de Steve Nison - este GRATUIT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb