Proiecte de 12 milioane de lei, derulate în două spitale din Galaţi

ANA FELEA
Miscellanea / 22 septembrie 2022

Proiecte de 12 milioane de lei, derulate în două spitale din Galaţi

Primăria municipiului Galaţi continuă seria investiţiilor în unităţile sanitare cu paturi prin două proiecte cu o valoare totală de 12 milioane de lei, fără TVA. Este vorba despre obiectivele de investiţii "Redimensionare si reconfigurare reţele gaze medicale - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sf. Ioan» Galaţi - proiectare şi execuţie" şi "Creşterea capacităţii Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Buna Vestire» de gestionare a crizei sanitare prin investiţii în echipamente ce utilizează fluide medicale şi lucrări la infrastructura electrică". Potrivit comunicatului de presă emis de Biroul de Presă din cadrul Primăriei Galaţi, pentru cele două proiecte au fost semnate contractele şi s-au lansat în licitaţie şi contractele de achiziţie publică.

La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi, prin acest proiect se urmăreşte asigurarea necesarului de gaze medicale, creşterea siguranţei în exploatare prin montarea unor sisteme de alarmare şi asigurarea unor servicii medicale de bună calitate.

"Se vor realiza, astfel, instalaţiile de detecţie a oxigenului şi instalaţiile pentru gaze medicale. Contractul prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor, iar valoarea estimată a investiţiei este de 10.504.541,28 lei fără TVA. Data limită pentru depunerea ofertelor este 30 septembrie 2022. Termenul prevăzut pentru proiectare este de două luni de la data încheierii contractului, iar termenul prevăzut pentru execuţia a lucrărilor este de opt luni de la data predării amplasamentului", se arată în comunicatul de presă.

La Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Buna Vestire", prin proiect sunt vizate realizarea unor instalaţii şi trasee de gaze medicale noi şi moderne; realizarea distribuţiei de fluide medicale din cupru şi montarea prizelor de oxigen medical, prize vacuum sau rampe medicale; sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii cu acoperire totală şi de detectare semnalizare şi alarmare în cazul depăşirii concentraţiei maxime admise de oxigen în atmosferă precum şi asigurarea calităţii gazului medical furnizat şi continuitatea alimentării.

"Contractul prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor, iar valoarea estimată a investiţiei este de 1.675.252,59 lei fără TVA. Data limită pentru depunerea ofertelor este 03.10.2022. Termenul prevăzut pentru proiectare este de trei luni de la data încheierii contractului, iar termenul prevăzut pentru execuţia a lucrărilor este de cinci luni de la data predării amplasamentului", se arată în comunicatul de presă.

Cele două proiecte sunt finanţate prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, Axa Prioritară 9 - Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul Specific 9.1 Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb